Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520247868 Márka: Edifier

Vezeték nélküli fejhallgató Edifier W800BT Pro, ANC (szürke)


Cikkszám: W800BT Pro grey | EAN/Vonalkód: 6923520247868 | Márka: Edifier

Vezeték nélküli fejhallgató Edifier W800BT Pro, ANC (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edifier W800BT Pro vezeték nélküli fejhallgató, ANC (szürke)
Az Edifier W800BT Pro fejhallgatók páratlan hangélményt nyújtanak. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal és dinamikus 40 mm-es meghajtókkal mély basszust kínálnak. Kétféleképpen is csatlakoztathatod őket kompatibilis eszközödhöz: Bluetooth-on keresztül és USB-C kábellel. Az fejlett ANC zajcsökkentő technológia és ergonomikus kialakítás kombinációjával a W800BT Pro a tökéletes választás minden zene rajongónak.

Merülj el a részletgazdag hangzásban
A fejhallgatók lenyűgöző hangminőséget kínálnak, amelyet a Hi-Res Audio tanúsítvány is megerősít. Ezenkívül 40 mm-es dinamikus meghajtókat használnak, amelyek mély basszust biztosítanak, míg a titán bevonatú membrán tiszta, fülbarát közép- és magas hangokat nyújt. Ráadásul a 20-40 kHz széles frekvencia-válasz lehetővé teszi, hogy minden részletet meghallj a dalokban, és az SBC és AAC hangkódolók tovább növelik a prémium hangzást. Az EQ is rendelkezésedre áll különböző előre beállított módokkal, hogy a hangzást saját ízlésed szerint állíthasd be.

Több zajcsökkentő mód
A hibrid ANC technológia a fejhallgató továbbfejlesztett kialakításával kombinálva kiváló passzív zajcsökkentést biztosít akár -44 dB-ig, így bárhol, bármikor elmerülhetsz a zene világában. Választhatsz a rendelkezésre álló módok közül: magas/közepes csökkentés, átlátszó vagy szélzaj csökkentés.

Kifinomult design a hosszan tartó kényelemért
Használd az Edifier W800BT Pro-t és élvezd a kényelmet hosszú ideig. A fejhallgatók ergonomikus kialakítással rendelkeznek, amely alkalmazkodik a fejed és füleid vonalaihoz. Könnyű (kb. 253 g) kialakítással, állítható fejpánttal a nyomás csökkentése érdekében és puha, bőrbarát anyagból készült fülpárnákkal, a fejhallgatók páratlan kényelmet nyújtanak. A fejhallgatókat összecsukhatod a kényelmes szállítás és tárolás érdekében is.

Kényelmes telefonbeszélgetések
Az AI integrált zajcsökkentő algoritmusai és nagyérzékenységű mikrofonja hatékonyan érzékeli és csökkenti a környezeti zajt. Ez biztosítja, hogy a hívó fél hangját tisztán és érthetően hallja.

Gyors és stabil Bluetooth kapcsolat
Párosítsd az eszközt a fejhallgatóval és élvezd a megbízható, interferencia mentes kapcsolatot. Az Edifier W800BT Pro a Bluetooth 5.4 verzióját használja, amely jobb jelátvitelt, nagyobb zajállóságot és alacsonyabb energiafogyasztást eredményez. Ráadásul a csupán 0,06 másodperces késleltetéssel sima játékot és jobb audio/videó szinkronizációt élvezhetsz. Lehetőség van a fejhallgatókat egyszerre 2 eszközzel is párosítani.

Akár 45 órás lejátszás
A fejhallgatók alacsony energiafogyasztással és nagy kapacitású akkumulátorral ellátott chipkészletet használnak, amely hosszú üzemidőt eredményez. Bekapcsolt ANC-vel az Edifier W800BT Pro kb. 26 órán keresztül játszik le zenét, és kb. 45 órán át, ha nem használod azt. Mindössze 15 perc töltés elegendő ahhoz, hogy akár 8 órán át élvezhesd kedvenc zenéidet.

Edifier ConneX alkalmazás
Fedezd fel a további funkciókat az Edifier ConneX alkalmazással. Használhatod az előre beállított EQ beállításokat, testreszabhatod az equalizert, átnevezheted az eszközt, beállíthatod a fejhallgató automatikus kikapcsolási idejét, és még sok mást. Használd ki a W800BT Pro teljes potenciálját.

Tartalom
- fejhallgató
- USB-A - USB-C töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Edifier
Modell: W800BT Pro
Szín: szürke
Meghajtó átmérője: 40 mm
Bluetooth verzió: 5.4
Audio kodekek: AAC, SBC
Bluetooth hatótávolság: 10 m
Hangnyomásszint: 91 ± 3 dB (A)
Frekvencia válasz: 20 Hz - 20 kHz (Bluetooth); 20 Hz - 40 kHz (vezetékes)
Üzemidő: kb. 45 óra (ANC nélkül), kb. 26 óra (ANC-vel)
Bemeneti feszültség: DC 5V / 1A
Alkalmazás: Edifier ConneX
Súly: kb. 253 g
Zajcsökkentés mértéke: -44 dB-ig
Késleltetési szint: 0,06s

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett