Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156300859 Márka: ANLAN

Ultrahangos arcmasszírozó ANLAN 01-ADRY13-02A


Cikkszám: 01-ADRY13-02A | EAN/Vonalkód: 6953156300859 | Márka: ANLAN

Ultrahangos arcmasszírozó ANLAN 01-ADRY13-02A


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ultrahangos arcmasszírozó ANLAN 01-ADRY13-02A

Akne, sötét karikák, szem alatti karikák, ráncok - ezekkel és más problémákkal az Anlan masszírozó fog segíteni. Az eszköz ultrahangos rezgéseket és EMS mikroáramot használ, emellett vörös és kék fényterápiát is kínál. Növeli a használt kozmetikumok hatékonyságát. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes a használata. Győződj meg róla te is!

Meleg és hideg borogatás
A masszírozó meleg és hideg borogatást kínál, és lehetővé teszi az egyedi igényekhez igazított hőmérséklet beállítását. A meleg borogatás 38°C / 40°C / 42°C-os hőmérséklettel gyorsan megnyitja a pórusokat, így a kozmetikumok jobban felszívódnak. Ezzel szemben a hideg borogatások (6°C / 8°C / 12°C) segítenek összehúzni a pórusokat és hosszabb időre a bőrön tartani a kozmetikumokat.

Hatékonyabb kozmetikumok
Válaszd az ionos és nagyfrekvenciás rezgési módokat, hogy kozmetikumaid hatékonyabbak legyenek. Az alkalmazott technológiák segítenek a tápanyagok mélyebbre hatolni a bőrbe a teljes hidratálás érdekében.

EMS mikroáram
Az eszköz EMS mikroáramokat használ a ráncok kisimítására és a bőr feszesítésére. A kezelés intenzitását 3 szinten állíthatod be. Ezenfelül a kék fény segít az akné elleni küzdelemben, míg a vörös fény késlelteti az öregedési folyamatot és csökkenti a ráncok megjelenését.

Ergonomikus kialakítás, egyszerű kezelés
A masszírozó kezelése nem okoz problémát. Ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, vezeték nélküli konstrukciója pedig növeli a használati kényelmet. A gombok segítségével beállíthatod a működési módot, hőmérsékletet stb. Ráadásul az könnyen olvasható LCD kijelző kényelmes hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz. További előny, hogy 5 perc használat nélküli állapot után az eszköz automatikusan kikapcsol. Emellett a készlet tartalmaz egy tokot is az eszköz könnyű tárolásához.

A csomag tartalma:
- ultrahangos masszírozó
- tok
- pamut gyűrű
- USB-C kábel
- használati útmutató

Márka: ANLAN

Modell: D828

Súly: kb. 139 g

Méretek: kb. 176 x 60 x 50 mm

Anyag: ABS, rozsdamentes acél

Rezgési frekvencia: 8000 rpm

Hőmérséklet: meleg borogatások: 38°C / 40°C / 42°C (±5°); hideg borogatások: 12°C / 8°C / 6°C (±5°C)

Teljesítmény: max. 6 W

Akkumulátor kapacitása: 1000 mAh

Töltési idő: kb. 3 óra

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett