Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876210657 Márka: UGREEN

Ugreen MU006 optikai vezeték nélküli USB egér 2.4GHz 4000 DPI - piros


Cikkszám: 15065-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876210657 | Márka: UGREEN

Ugreen MU006 optikai vezeték nélküli USB egér 2.4GHz 4000 DPI - piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen MU006 optikai USB vezeték nélküli egér 2.4 GHz - piros Az Ugreen MU006 vezeték nélküli optikai egér páratlan munkaszabadságot kínál, megszüntetve a felesleges kábeleket a 2.4GHz-es USB vezeték nélküli technológiának köszönhetően. Beállíthatod az egér érzékenységét az igényeid szerint, választhatsz az öt DPI érték közül, így biztosítva a precizitást mind a munkában, mind a játékban. Az eszköz csendes működése lehetővé teszi, hogy a feladataidra koncentrálj anélkül, hogy felesleges zavarok lépnének fel, és az megbízható energiatakarékos rendszer garantálja a teljesítményt egy elemkészlettel akár 18 hónapig. A több operációs rendszerrel való kompatibilitás biztosítja a könnyű használatot különféle környezetekben.

Specifikációk:
- Márka: Ugreen
- Modell: MU006
- Egér típusa: vezeték nélküli
- Érzékelő típusa: optikai
- Termék méretei: 11 x 7 x 3.5 cm
- Gomb életciklus: kb. 3 millió kattintás
- Egér érzékenysége: 1000 / 1600 / 2000 / 4000 DPI
- Zajszint: ≤ 40 dB
- Wi-Fi vevő működési frekvencia: 2.4 GHz
- Jel hatótáv: akár 15 m
- Áramellátás: elem - 1 x AA (R6)
- Kompatibilitás: Windows 10/8/7, Mac OS, Chrome OS, Linux
- Szín: fekete
- Figyelem! Az Ugreen MU006 egér működéséhez csak egy AA elemre van szükség - nem tartozék.

Az Ugreen MU006 optikai egér legfontosabb előnyei:
- Teljes mozgásszabadságot biztosít a 2.4 GHz-es sávban történő kommunikációval, akár 15 m hatótávolsággal. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően az egér zavaró kábelek nélkül működik, amelyek korlátozhatnák a mozgást.
- Könnyen beállíthatod az érzékenységet az igényeid szerint, 800-tól 4000 DPI-ig. Az egér alján található beállító gomb segítségével gyorsan és könnyen változtathatod a precizitási szintet.
- Azonnali munkára kész a Plug&Play funkcióval. Az univerzális kompatibilitás Windows, Mac OS, Chrome OS, Linux és Android rendszerekkel lehetővé teszi az egér használatát különféle környezetekben.
- Csendes mikrokapcsolói lehetővé teszik, hogy a feladataidra koncentrálj, csökkentve a zajt legfeljebb 40 dB-re. A mikrokapcsolók szilárd kialakítása csendes működést biztosít, miközben megőrzi a hatékonyságot.
- Növeli az energiatakarékosságot fejlett chip és alvó funkcióval. Egy AA elem körülbelül 18 hónapig tart, köszönhetően a modern energiatakarékos megoldásoknak.

Teljes mozgásszabadságot biztosít a 2.4 GHz-es technológiával Az Ugreen MU006 vezeték nélküli egér stabil Wi-Fi jelet biztosít 2.4 GHz-es frekvencián, akár 15 m hatótávolsággal. Vezeték nélküli kialakításának köszönhetően az egér megszünteti az összegabalyodott kábelek problémáját, teljes szabadságot biztosítva a munkavégzéshez és a játékhoz. Dolgozz bárhol az irodában vagy otthon, anélkül, hogy aggódnod kellene a kapcsolat hatótávolsága miatt.

Könnyen beállítható érzékenység DPI szabályozással Legyen szükséged nagy precizitásra vagy gyors görgetésre, az Ugreen MU006 egér öt szintű érzékenységet kínál. Az egér mellett található dedikált gomb segítségével gyorsan változtathatod a DPI beállításokat, adaptálva az egeret az aktuális feladathoz. Egyetlen kattintással változtathatod az érzékenységi szintet, választva 800, 1200, 1600, 2000 és 4000 DPI között.

Kész azonnali munkára a Plug&Play-el Ne pazarolj időt illesztőprogramok telepítésére! Az MU006 modell azonnal használatra kész a csatlakoztatás után. A Plug&Play technológia révén csak csatlakoztasd az USB-adóvevőt egy Windows, Mac OS, Chrome OS, Linux vagy Android rendszert futtató számítógéphez, és az egér automatikusan kapcsolatot létesít. Ez a teljes körű kompatibilitás azt jelenti, hogy az egeret bármilyen környezetben használhatod.

Feladatok végzése csendes mikrokapcsolókkal Akár irodában, otthon vagy könyvtárban dolgozol, az Ugreen MU006 csendes egér nyugodt légkört biztosít. A fejlett mikrokapcsolók 40 dB alatti szinten működnek, kiküszöbölve a felesleges zajt. A szilárd felépítés hosszú távú megbízhatóságot garantál, pontos és csendes kattintásokat kínálva hosszú ideig.

Növeli az energiatakarékosságot modern chippel Egy AA elem körülbelül 18 hónapig tart - köszönhetően a modern chipnek és egy alvó funkciónak, amely automatikusan kikapcsolja az eszközt 30 perc tétlenség után. Ez az intelligens technológia energiát takarít meg és meghosszabbítja az elem élettartamát, biztosítva, hogy az egér hosszú ideig teljes mértékben működőképes maradjon.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett