Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876218059 Márka: UGREEN

Ugreen MU101 ergonomikus vezeték nélküli egér Bluetooth / 2.4 GHz - fehér


Cikkszám: 15805-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876218059 | Márka: UGREEN

Ugreen MU101 ergonomikus vezeték nélküli egér Bluetooth / 2.4 GHz - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6650 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen MU101 vezeték nélküli egér ergonomikus kialakítással és Bluetooth (2.4 GHz) modullal - fehér Az Ugreen MU101 vezeték nélküli egérrel minden kattintás öröm lesz, és a számítógépezés kényelmesebb és intuitívabb. Az fejlett DPI beállítások, ergonomikus forma és a csatlakozási mód kiválasztásában nyújtott rugalmasság teszi az Ugreen MU101 egeret nemcsak kényelmessé és stílusossá, hanem rendkívül funkcionálissá is. Így alkalmazkodik az életedhez és munkádhoz. Válassz minőséget és kényelmet. Válaszd az Ugreen MU101 egeret! Az Ugreen MU101 egér legfontosabb előnyei:
- Pontosság, amely az igényeidhez igazodik. Választhatsz 1000, 1600, 2000 vagy 4000 DPI közül. Ez a tökéletes megoldás precíz munkához és dinamikus szórakozáshoz egyaránt.
- Univerzális kompatibilitást biztosít. Legyen szó Windows, macOS, Chrome OS vagy Linux rendszerről, az Ugreen MU101 egér mindig zavartalan és hatékony felhasználói élményt nyújt.
- Hosszú ideig élvezheted a vezeték nélküli szabadságot. Az Ugreen MU101 egeret AA elemekkel működik.
- Bluetooth vagy USB adapteren keresztüli csatlakozást tesz lehetővé. Csak válaszd ki a preferált kommunikációs módszert és már indulhatsz is!
- Minimálja a fáradtságot hosszú munkaidő alatt is. Az egér ergonomikus formája tökéletesen illeszkedik a kézhez.
Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: MU101
- DPI: 1000 / 1600 / 2000 / 4000
- Kompatibilitás: Windows / macOS / ChromeOS / Linux
- Csatlakoztathatóság: 2.4 GHz / Bluetooth
- Gombok száma: 5
- Működési hatótáv: akár 15 m
- Tápellátás: 1x AA elem
- Tartozékok: USB vevő
- Szín: fehér
Pontos DPI beállítás. Az Ugreen MU101 vezeték nélküli egér alkalmazkodik munkastílusodhoz és játékstílusodhoz a választható DPI szintek révén: 1000, 1600, 2000 vagy 4000. Ez az ideális megoldás egy precíz grafikus számára, vagy egy dinamikus játékos számára egyaránt. A pontosság és rugalmasság egy eszközben a kényelmes és hatékony munkavégzés kulcsa. Univerzális kompatibilitás Nem számít, hogy napi feladataidat Windows, macOS, Chrome OS vagy Linux rendszeren végzed - az Ugreen MU101 vezeték nélküli egér zökkenőmentes együttműködést biztosít bármely rendszerrel. Az univerzális kompatibilitás lehetővé teszi a zökkenőmentes és hatékony munkavégzést, kiküszöbölve minden technológiai akadályt. Hosszú élettartamú tápellátás AA elemekkel. Az Ugreen MU101 vezeték nélküli egéren AA elemekkel működik, így élvezheted a korlátlan szabadságot anélkül, hogy folyamatosan töltened kellene. A hosszú élettartamú elemek lehetővé teszik a megszakítás nélküli munkát vagy játékmeneteket. Zökkenőmentes csatlakozás Bluetooth vagy USB adapteren keresztül. Az Ugreen MU101 választásakor nincs korlátozva egyetlen kommunikációs típusra sem. Választhatod azt a módot, amely legjobban megfelel a preferenciáidnak és igényeidnek. Előnyben részesíted a Bluetooth-ot a gyors és vezeték nélküli kapcsolat érdekében? Vagy talán egy hagyományos USB adaptert a stabilitás és megbízhatóság érdekében? Az Ugreen MU101 egér alkalmazkodik a felhasználó egyéni igényeihez, biztosítva a kényelmet és a hatékonyságot. Ergonómia a te kényelmedért. Az Ugreen MU101 egér ergonomikus formáját úgy tervezték, hogy minimálja a kéz fáradtságát még a leghosszabb munkaórák alatt is. A kéz formájához tökéletesen illeszkedve csökkenti a feszültséget, így ideális társ bárki számára, aki értékeli a kényelmet és az egészséget.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett