Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876249183 Márka: UGREEN

Ugreen iPhone 16 Plus átlátszó tok


Cikkszám: 45918 | EAN/Vonalkód: 6941876249183 | Márka: UGREEN

Ugreen iPhone 16 Plus átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen iPhone 16 Plus védőtok (átlátszó)
A tok fejlett védelmet nyújt ütéselnyelő légpárnás kialakítással és megemelt élekkel a képernyő és a kamera védelme érdekében. A magas fényáteresztés megőrzi a telefon esztétikai megjelenését, és a közvetlen vezeték nélküli töltés támogatása teljes funkcionalitást biztosít a tok eltávolítása nélkül.

Fokozott védelem és tartósság
A tokot úgy tervezték, hogy teljes védelmet nyújtson a mechanikai sérülések ellen. A légpárnának köszönhetően hatékonyan elnyeli az ütéseket és rázkódásokat, így védi a telefont a leesésektől. Ezenkívül a megemelt élek - a képernyő körül 0,9 mm-rel és a kamera körül 0,65 mm-rel - minimalizálják a karcolások és sérülések kockázatát ezeknél az érzékeny elemeknél.

Tartós anyagok
A terméket PC és akril anyagokból készítették, ami rendkívül ellenállóvá teszi a kopással és karcolásokkal szemben. Az anyag kevésbé hajlamos a sárgulásra is, ami hosszabb ideig megőrzi az esztétikus megjelenést. Ezenkívül a tok támogatja a közvetlen vezeték nélküli töltést a még nagyobb kényelem érdekében. A magas fényáteresztő képesség lehetővé teszi, hogy megőrizze telefonja eredeti dizájnját, miközben megbízható védelmet biztosít.

Gyártó: Ugreen
Termékkód: 45918
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
Anyag: PC + akril

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett