Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472795539 Márka: Transformers

TWS Transformers TF-T12 fülhallgató (sárga)


Cikkszám: TF-T12-yellow | EAN/Vonalkód: 6975472795539 | Márka: Transformers

TWS Transformers TF-T12 fülhallgató (sárga)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Alakítsd át zenehallgatási élményedet a TWS Transformers TF-T12 fülhallgatóval. A TWS Transformers TF-T12 fülhallgató Bluetooth 5.3 kapcsolattal, iOS és Android kompatibilitással, valamint kiváló Hi-Fi hangminőséggel rendelkezik, köszönhetően a Super Restored Sound Quality technológiának és a 13 mm-es meghajtóknak. A hardver rendkívül alacsony hangtorzítást biztosít (THD≤0.1%) és aktív zajszűrést (35 dB ANC), lehetővé téve, hogy teljes mértékben az audióra koncentrálhass. HD minőségű telefonhívásokat is kezdeményezhetsz. Az ergonomikus kialakítás garantálja a kényelmes használatot. Az üzemidő egyetlen töltéssel körülbelül 5 óra.

Kiváló hangminőség
A TF-T12 fülhallgatók 13 milliméteres dinamikus meghajtókkal rendelkeznek, amelyek széles frekvenciatartományt biztosítanak 20 Hz-től 20 kHz-ig. A ≤0.1%-os harmonikus torzítás tiszta és természetes hangzást garantál, ideális mind zenéhez, mind hívásokhoz.

Aktív zajszűrés
Az ANC segítségével a fülhallgatók 35 dB-lel csökkentik a környezeti zajokat, lehetővé téve, hogy teljesen a zenére vagy beszélgetésekre koncentrálhass a legzajosabb helyeken is. Az érzékeny mikrofon biztosítja a tiszta hívásokat.

Bluetooth 5.3
A Bluetooth 5.3 technológia stabil kapcsolatot és alacsony késleltetést garantál, ami fontos játék közben vagy filmnézés közben. A 10 méteres hatótávolság lehetővé teszi, hogy szabadon mozoghass a jelminőség elvesztése nélkül.

Kényelem és ergonómia
A félig nyitott, ergonomikus kialakítás kényelmes használatot biztosít még hosszabb időn keresztül is. Az érintőpanelek kényelmes kezelést tesznek lehetővé anélkül, hogy a telefonért kellene nyúlni. Mindkét fülhallgatót egyszerre vagy külön-külön is használhatod.

Hosszú működési idő
Egyetlen töltés körülbelül 5 órányi zenehallgatást biztosít. Az USB-C porton keresztüli töltés körülbelül 2 órát vesz igénybe, így gyorsan felkészítheted a felszerelésedet.

A csomag tartalma:
- TWS Transformers TF-T12 fülhallgató
- Töltőtok
- USB-C töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Transformers
Modell: TF-T12
Bluetooth verzió: 5.3
Átvitel hatótávolsága: 8-10 m
Impedancia tartomány: legfeljebb 32Ω
Frekvencia válasz: 20 - 20000Hz
Érzékenység: 106dB
Működési idő: 5 óra töltőtokkal
Töltési idő: körülbelül 2 óra
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 32 mAh
Szín: sárga

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett