Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520247714 Márka: Edifier

Edifier HECATE Air 2 TWS vezeték nélküli fülhallgató (fekete)


Cikkszám: Air 2 Black | EAN/Vonalkód: 6923520247714 | Márka: Edifier

Edifier HECATE Air 2 TWS vezeték nélküli fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

31500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Merülj el még mélyebben az Edifier HECATE Air 2-vel. A fülhallgatók ergonomikus és nyitott kialakítással rendelkeznek, valamint dinamikus 14,2 mm-es meghajtóknak köszönhetően kiváló hangminőséget biztosítanak. A zajcsökkentő funkció lehetővé teszi, hogy telefonhívásokat kezdeményezz külső zajok nélkül. Ráadásul a töltőtokkal akár 18 órán keresztül használhatók, a tok átlátszó borítása RGB háttérvilágítással pedig egyedi megjelenést kölcsönöz a HECATE Air 2-nek. A háttérvilágítás kikapcsolható vagy különböző effektek közül választhatsz, egy speciális pánt pedig lehetővé teszi, hogy a tokot a hátizsákhoz vagy táskához csíptesd.

Nyitott dizájn - kényelmesebb használat
Hallgasd kedvenc zenéidet úgy, hogy közben nem veszíted el a kapcsolatot a környezeteddel. A fülhallgatók nyitott kialakítása kényelmes és biztonságos használatot eredményez. Így telefonhívásokat bonyolíthatsz vagy játékokat játszhatsz anélkül, hogy lemaradnál egy fontos bejelentésről a repülőtéren vagy a vasútállomáson. Emellett az Edifier HECATE Air 2 nem esik ki a füledből, így biztosítja a stabilitást. Szemüvegviselők számára is ideális.

Minden részletet hallj meg
A fülhallgatók 14,2 mm-es dinamikus meghajtói felelnek a kristálytiszta hangzásért. Ennek eredményeként a fülhallgatók a magas és középtónusokat, valamint a mély basszust is kellemesen reprodukálják, így páratlan zenei élményt nyújtanak. Emellett a precíz Malleus ALEC algoritmus garantálja az alacsony és magas frekvenciák közötti egyensúlyt a még jobb eredmények érdekében.

Precíz irányított hangzás és alacsony késleltetés
Az Edifier HECATE Air 2 fejlett technológiát használ, amely közvetlenül a hallójáratba irányítja a hangot, hatékonyan gátolja a hang szétterjedését. Ez a megoldás biztosítja a privát hallgatást és könnyebbé teszi a beérkező lövések és közeledő járművek irányának meghatározását a játék során. Kiválasztható a zene és a játék mód, utóbbi pedig alacsony késleltetéssel bír (LLAT), ami jobb szinkronizációt biztosít a hang és a kép között.

Interferencia nélküli Bluetooth hívások
Hívd szeretteidet anélkül, hogy aggodalmaskodnál az interferencia miatt. A beépített zajszűrő mikrofon intelligens algoritmusokkal hatékonyan választja el az emberi hangot a környező zajoktól, tiszta kommunikációt biztosítva. Ezenkívül az 5.3-as Bluetooth verzió stabil és gyors kapcsolatot garantál, valamint alacsonyabb energiafogyasztást eredményez.

Akár 28 óra lejátszási idő
Hallgass podcasteket, játssz és nézz filmeket anélkül, hogy aggódnál a fülhallgató gyors lemerülése miatt. Az Edifier HECATE Air 2 körülbelül 10 órán keresztül működik, a töltőtok pedig további 18 órát biztosít. A fülhallgató töltése mindössze egy órát, míg a tok két órát vesz igénybe. A csomagban találsz egy USB-A - USB-C töltőkábelt is, hogy felkészülj a további használatra.

A csomag tartalma:
- TWS fülhallgatók
- töltőtok
- USB-A - USB-C töltőkábel
- használati útmutató
- pánt
- Edifier matrica/kártya x2

Gyártó: Edifier
Modell: HECATE Air 2
Szín: fekete
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth protokoll: HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Lejátszási idő: 10 óra (fülhallgató), 18 óra (töltőtok)
Meghajtó átmérője: 14,2 mm
Frekvenciaátvitel: 20Hz-20kHz
Audio codec: SBC
Impedancia: 32Ω
Érzékenység: 92dB
Bemeneti feszültség: 5V=200mA (fülhallgató), 5V=500mA (töltőtok)
Bluetooth hatótáv: Kb. 10m
Töltési idő: 1 óra (fülhallgató), 2 óra (töltőtok)
Töltőport: USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett