Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002600415 Márka: Mcdodo

Mcdodo HP-0041 TWS fülhallgató (fekete)


Cikkszám: HP-0041 | EAN/Vonalkód: 6921002600415 | Márka: Mcdodo

Mcdodo HP-0041 TWS fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mcdodo HP-0041 fülbe helyezhető fülhallgatók (fekete)
Ismerkedjen meg a Mcdodo HP-0041 fülbe helyezhető fülhallgatókkal, amelyek kivételes hangzásélményt és kényelmes használatot nyújtanak. A fejlett Bluetooth 5.3 technológiának köszönhetően megbízható kapcsolatot élvezhet, és a 13 mm-es meghajtók garantálják a legmagasabb hangminőséget, mély basszust és kristálytiszta magas hangokat. Emellett figyelemre méltó a hosszú üzemidő, amely egyetlen töltéssel akár 6 órát is elér.

Páratlan használati kényelem
A Mcdodo HP-0041-et a maximális kényelem érdekében tervezték. Minden egyes fülhallgató mindössze 3,8 grammot nyom, így szinte észrevehetetlen a fülben. Továbbá, a készlet három pár cserélhető fülpárnát tartalmaz S, M és L méretekben, így egyénileg testre szabhatja azokat.

Hosszú üzemidő
Élvezze kedvenc zenéit olyan hosszan, ameddig csak szeretné, a Mcdodo HP-0041 erőteljes akkumulátorának köszönhetően. Egyetlen töltéssel akár 6 órányi folyamatos használatot biztosít, és a tok használatával, amely USB-C porton keresztül tölthető, ez az idő akár 21 órára is meghosszabbítható.

Gyors párosítás és megbízható kapcsolat
A Bluetooth 5.3 technológia stabil és megbízható kapcsolatot biztosít akár 10 méteres távolságig. A Mcdodo HP-0041 fülhallgatók gyors párosítást kínálnak telefonjával, táblagépével vagy laptopjával, így azonnal élvezheti kedvenc zenéit vagy fogadhat fontos hívásokat felesleges késedelem nélkül.

Intuitív érintésvezérlés
Irányítsa fülhallgatóit érintéssel. A Mcdodo HP-0041 érintésvezérléssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a zenelejátszás kényelmes vezérlését, hívások fogadását, a Siri hangasszisztens aktiválását vagy a számok váltását. Ezáltal teljes irányítást gyakorolhat zenéje felett anélkül, hogy elő kellene vennie telefonját!

Vízállóság
A Mcdodo HP-0041 fülhallgatók IPX4 minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy ellenállnak az izzadásnak és kisebb fröccsenéseknek. Ez ideális a aktív emberek számára, akik szeretnének kedvenc zenéjüket élvezni edzés vagy séta közben, az időjárási körülményektől függetlenül!

Széles körű kompatibilitás
A fülhallgatók számos eszközzel kompatibilisek, így ideális választás bármely felhasználó számára. Könnyedén csatlakoztathatja őket például laptopjához, táblagépéhez vagy okostelefonjához. Élvezze kedvenc zenéit, játékait vagy filmjeit bármilyen helyzetben!

Tartozékok:
- Fülhallgatók
- Töltőtok
- Cserélhető fülpárnák (3 pár, S, M és L)
- USB-A - USB-C töltőkábel
- Használati útmutató

Gyártó: Mcdodo
Modell: HP-0041
Szín: Fekete
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótávolság: Akár 10 méter
Meghajtó: 13 mm
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 35 mAh
Tok akkumulátor kapacitása: 320 mAh
Üzemidő: Kb. 6 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Töltőport: USB-C
Anyag: PC + ABS
Súly: 35 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett