Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470562767 Márka: ONIKUMA

Vezeték nélküli fülhallgató TWS ONIKUMA T308 Fekete


Cikkszám: T308B TWS | EAN/Vonalkód: 6972470562767 | Márka: ONIKUMA

Vezeték nélküli fülhallgató TWS ONIKUMA T308 Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS ONIKUMA T308 Fülhallgató Fekete
A TWS ONIKUMA T308 fülhallgatók nagyszerű választás azok számára, akik egyedi dizájnra és hosszú működési időre vágynak. A geometrikus kialakítást zöld díszítések teszik még karakteresebbé. A T308 akár 6 órán keresztül is használható egyetlen töltéssel, és a töltőtok, amely három töltéshez elegendő energiát tartalmaz, ezt az időt akár 15 órára is meghosszabbíthatja! Ráadásul a fülhallgatók kettős mikrofonnal és DNS zajszűréssel, valamint többfunkciós gombbal rendelkeznek a sokoldalú vezérlés érdekében.

Kiváló hangzás
A 10 mm-es mozgó dinamikus hangtekerccsel felszerelt T308 fülhallgatók kiváló hangzást nyújtanak, így élvezheted a zenét vagy a filmek és sorozatok karaktereinek tiszta hangját. Továbbá, mindössze 40 ms késleltetéssel biztos lehetsz abban, hogy időben hallasz minden játékhangeffektet, és nem ér meglepetés.

Működési idő
Az ONIKUMA T308 fülhallgatók hosszú használatra is alkalmasak - egy töltéssel akár 6 órán keresztül is működnek. A mellékelt töltőtok háromszori töltésre elegendő energiatartalékkal rendelkezik, így a használati idő akár 15 órára is nőhet! A tok töltési ideje mindössze 1,5 óra.

Tiszta beszélgetések
A T308 fülhallgatóba épített mikrofon DNS zajszűrő funkcióval rendelkezik, így biztos lehetsz abban, hogy beszélgetéseid minősége kifogástalan lesz. Az emberek, akikkel beszélsz, tisztán hallják majd a hangodat.

A legfontosabb funkciók mindig kéznél
A többfunkciós gomb a T308 további előnyei közé tartozik. Ezzel a gombbal a fülhallgatókat bekapcsolhatod és kikapcsolhatod, a lejátszást szüneteltetheted és folytathatod, a hangerőt állíthatod, a dalok között válthatsz, hívásokat fogadhatsz és leteheted, és még sok más! Fedezd fel az ONIKUMA T308 fülhallgató összes funkcióját!

A csomag tartalma:
- Fülhallgatók
- Kézikönyv
- USB-C töltőkábel
- 2 pár fülhallgató gumi

Márka: ONIKUMA
Modell: T308
Szín: Fekete
Működési hatótáv: 10m
Működési idő: >5h
Töltési idő:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett