Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116768393 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS354 telefontartó tapadókoronggal autóba, irodába, otthonra - fekete


Cikkszám: Joyroom JR-ZS354 Dashboard Car Phone Holder Black | EAN/Vonalkód: 6956116768393 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS354 telefontartó tapadókoronggal autóba, irodába, otthonra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-ZS354 telefontartó tapadókoronggal autóba, irodába, otthonra - fekete Ismerje meg a Joyroom JR-ZS354-et - egy érdekes telefontartót sokoldalú felhasználással. A forgatható talp és a lehetőség, hogy bármilyen sík felületre rögzíthető, azt jelenti, hogy autójában, otthonában vagy irodájában is felszerelheti. A tartó erős tapadókoronggal rendelkezik, amely nagyszerű szívóerőt biztosít - a telefonja nem fog leesni, még akkor sem, amikor egyenetlen utakon vezet. A telefon kivétele és behelyezése gyerekjáték az egy kézzel használható automatikus zármechanizmusnak köszönhetően. Ezenkívül eltávolítható ragasztó párnával rendelkezik, amely nem hagy ragasztónyomot és újrahasználható.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-ZS354
- Kompatibilitás telefonokkal: 4-7''
- Rögzítési mód: műszerfalon, asztalon, pulton, asztallapon
- Anyag: PC, ABS
- Súly: 118 g
- Szín: fekete

A Joyroom JR-ZS354 legfontosabb előnyei:
- Kivételes szívóerővel rendelkezik. A tartó helyén marad még egyenetlen utakon történő vezetés során is.
- Nagyon stabilan tartja a telefont. Az eltávolítható ragasztó párna stabilitást biztosít és könnyen tisztítható, lehetővé téve többszöri használatot.
- Valóban sokoldalú. Felszerelheti autójában, irodai asztalán vagy a konyhában. Alkalmazkodik az egyéni igényekhez.
- Lehetővé teszi a telefon kényelmes és gyors behelyezését és kivételét egy kézzel. Az automatikus zármechanizmus kényelmet és biztonságot biztosít.
- Lehetővé teszi a betekintési szög beállítását . Az alap 60 fokban forgatható, megszünteti a tükröződést és növeli a kijelző olvashatóságát.

Tapadókorong a maximális stabilitásért
A JR-ZS354 tartónak kivételes szívóereje van, amely biztosítja, hogy készüléke biztonságban és stabilan maradjon még nehéz útviszonyok esetén is. Élvezze a nyugalmat, tudva, hogy telefonja jó kezekben van.

Eltávolítható ragasztó párna az egyszerű karbantartásért
A JR-ZS354 tartó ragasztó párnája nem csak további stabilitást biztosít, hanem könnyen eltávolítható és tisztítható is. Felejtsen el bosszantó ragasztónyomokat, és élvezze a többszöri használatot a teljes hatékonyság megőrzésével.

Automatikus zármechanizmus a kényelemért és biztonságért
Csatlakoztassa és szerelje le telefonját azonnal az automatikus zármechanizmussal. Az egyszerű és intuitív kialakítás kényelmet és biztonságot nyújt a vezetés közben.

Forgatható alap az optimális nézetért
Állítsa be telefonja tekintési szögét könnyedén a 60 fokban forgatható alap segítségével. Számolja fel a tükröződést, növelje az olvashatóságot és állítsa be a beállításokat preferenciája szerint.

Sokoldalúság és sokoldalú felszerelés
A Joyroom JR-ZS354 bármilyen sík felületre felszerelhető, ami ideális megoldást jelent sofőrök, irodai munkatársak és szakácsok számára. Élvezze a páratlan kényelmet és funkcionalitást bárhol is legyen!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett