Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339120849 Márka: GUESS

Guess GUTWST26PSD TWS Bluetooth fülhallgató + dokkoló állomás - arany Classic EST Logo


Cikkszám: GUE002956-0 | EAN/Vonalkód: 3666339120849 | Márka: GUESS

Guess GUTWST26PSD TWS Bluetooth fülhallgató + dokkoló állomás - arany Classic EST Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Classic EST Logo Bluetooth TWS fülhallgató + dokkoló állomás

Tapasztald meg a nagyszerű hangminőség és a stílusos dizájn új fogalmát ezekkel az ergonomikus Guess fülhallgatókkal. Egyedi kialakításuk kiváló vizuális élményt nyújt, és a fejlett technológiák felfedezésével új dimenzióba helyezi kedvenc zenéidet, rejtett árnyalatokat és részleteket felfedezve, amelyeket korábban nem hallottál.

Dokkoló állomás és power bank egyben

A fülhallgatóid megérdemlik egy ugyanolyan sokoldalú dokkoló állomás társaságát. Ez az állomás nemcsak a fülhallgatók biztonságos tárolását és töltését biztosítja, hanem hordozható power bankként is szolgál. A 300mAh kapacitás révén most korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésedre. Soha többé nem kell aggódnod, hogy a legalkalmatlanabb pillanatban merül le az akkumulátor.

Hosszú üzemidő

A töltőtokban található akkumulátor akár 35 órányi folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé, ha rendszeresen töltöd a tok használatával. A nagy akkumulátorkapacitás - 300 mAh - lehetővé teszi a fülhallgatók hétszeri feltöltését, így egész nap használhatod őket. A teljesen feltöltött fülhallgatók egyszeri használata akár öt órányi zenehallgatást biztosít. A legújabb Bluetooth 5.3 verzió garantálja a sima csatlakozást és az érzékenységet. A fülhallgatók tökéletes szinkronban vannak az okostelefonoddal, lehetővé téve a zene azonnali lejátszását és a hívások fogadását késedelem nélkül. Ennek a technológia tökéletességének köszönhetően olyan módon maradsz kapcsolatban kedvenc audio forrásoddal, ami korábban elképzelhetetlen volt.

Kiváló hangminőség

Ami igazán megkülönbözteti ezeket a fülhallgatókat, az a 13 mm-es membránjuk. Ez nem csak egy szám - ez egy átalakulás a hangélményedben. Ilyen nagy membrán radikálisan megváltoztatja minden hangjegy és hang észlelését. Az alacsony tónusok mélyebbé válnak, míg a magas tónusok tisztábbak, olyan hangspektrumot létrehozva, amely korábban elérhetetlennek tűnt. Olyan érzés, mintha egy koncert vagy stúdió közepébe lennél szállítva, elképzelhetetlen módon belemerülve a hangokba.

Ezek a fülhallgatók nemcsak hangzásukban remekművek, hanem tökéletesen felkészültek az aktív életmódra is. Az IPX6 védelem azt jelenti, hogy izzadságnak és enyhe esőnek is ellenállnak, így nyugodt lehetsz, akár szabadtéren edzel, akár utazol. Ráadásul lenyűgöző, 6 órás kiváló hangzást élvezhetsz. Ez elegendő idő arra, hogy teljesen belemerülj a zenébe, megnézz egy filmet, vagy hosszú beszélgetést folytass, anélkül, hogy gyakran újra kellene töltened.

Termék Guess licensz alatt gyártva.

Műszaki adatok
- Típus: In-ear fülhallgató
- Bluetooth verzió: 5.3
- Fülhallgató akkumulátor: 2x 35 mAh
- Töltőtok kapacitása: 300 mAh
- Fülhallgató töltési ideje: 1,5 óra
- Tok töltési ideje: 2 óra
- Tok töltőport: USB-C
- Üzemidő: akár 6 óra
- IP védettségi szint: IPX6
- Membrán mérete: 13mm
- Szín: Arany

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett