Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363252 Márka: Hurtel

Többszínű Wheat MagSafe tok iPhone 16 Pro - sötétzöld


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Pro Dark green | EAN/Vonalkód: 5907769363252 | Márka: Hurtel

Többszínű Wheat MagSafe tok iPhone 16 Pro - sötétzöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Többszínű Wheat MagSafe tok iPhone 16 Pro - sötétzöld. A stílus, ökológia és funkcionalitás kombinációja - ez a Többszínű Wheat MagSafe tok. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, így nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem környezetbarát is. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheted vezeték nélkül a telefonodat, és használhatsz mágneses kiegészítőket, mint például pénztárcák vagy tartók. Emellett a tok hatékony védelmet nyújt a sérülések ellen, a megemelt élek pedig további védelmet biztosítanak a telefon kijelzőjének.

Specifikáció:
- Sorozat: Többszínű Wheat MagSafe tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU, búzaszalma
- Kiegészítő tulajdonságok: biológiailag lebomló anyag, MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: sötétzöld

A Többszínű Wheat MagSafe tok legfontosabb előnyei:
- Védelmet nyújt a sérülések ellen. A tok TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, így védi a telefont az esések és karcolások ellen.
- Kompatibilis a MagSafe-fel. Könnyedén töltheted vezeték nélkül a telefonodat vagy rögzíthetsz mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát ad a telefonodnak. A tok finom tapintású, és a természetes búzaszálak egyedi karaktert adnak neki.
- További védelmet biztosít a kamerának. A megemelt élek védik a lencséket a karcolások és sérülések ellen.
- Szabad hozzáférést biztosít a telefon összes portjához és funkciójához. A tok tökéletesen illeszkedik, így kényelmesen használhatod a telefonodat.

Elegancia és védelem egyben. A Többszínű Wheat MagSafe tok nem csak védelem a telefonod számára, hanem stílusos kiegészítő is. Az TPU és természetes búzaszálak kombinációjából készült tok környezetbarát dizájnt kínál visszafogott megjelenéssel. A felhasznált anyagok tartósak, ami hosszú távú védelmet nyújt a mindennapi fenyegetések, például esések és karcolások ellen.

MagSafe - funkcionalitás az ujjaid hegyén. A beépített MagSafe technológiával a Többszínű Wheat MagSafe tok lehetővé teszi a telefonod vezeték nélküli töltését és a mágneses kiegészítők használatát. Az erős mágneseknek köszönhetően könnyedén rögzíthetsz további eszközöket, mint például pénztárcákat vagy tartókat, növelve ezzel a készüléked funkcionalitását.

Természetes dizájn, ami felkelti a figyelmet. A Többszínű Wheat MagSafe tokban felhasznált természetes búzaszálak egyedi, természetes megjelenést biztosítanak. Nemcsak stílusos kiegészítője a telefonodnak, hanem egy olyan választás is, amely a környezet iránti aggodalmat mutatja. Finom tapintású és kellemes textúrájú, így a tok funkcionális és élvezetes a használata.

További védelem a kijelzőnek. A Többszínű Wheat MagSafe tok megemelt élei további védelmet nyújtanak a telefon kamerájának. Ezek által a lencsék védve vannak a karcolások és sérülések ellen, még akkor is, ha a telefonodat háttal teszed le egy asztalra vagy érdes felületre. Ezzel a további biztonsággal magabiztosabban használhatod a készülékedet nap mint nap.

Tökéletes illeszkedés és kényelem. A precíz kivágásoknak köszönhetően a Többszínű Wheat MagSafe tok teljes hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. Legyen szó fejhallgató csatlakoztatásáról, az eszköz töltéséről vagy fénykép készítéséről, a tok nem akadályozza ezek használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett