Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339312602 Márka: Mercedes

Mercedes Texturált és Sima Bőr MagSafe tok iPhone 16 Pro - piros tok


Cikkszám: Mer008285-0 | EAN/Vonalkód: 3666339312602 | Márka: Mercedes

Mercedes Texturált és Sima Bőr MagSafe tok iPhone 16 Pro - piros tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ha olyan tokot keresel, ami kitűnik a kiváló minőségéről és ötvözi a klasszikus és modern dizájnt, a Mercedes-Benz Texturált és Sima Bőr MagSafe sorozat az ideális választás. Ez nemcsak a legmagasabb szintű védelem, hanem a különleges ízlésed és a Mercedes-Benz márka iránti rajongásod kifejezője is.

Egyedi dizájn
E kollekció jellegzetes eleme a sima és texturált bőr kivételes kombinációja. Ez az összeállítás modern, ugyanakkor elegáns mintát alkot, amely felkelti a figyelmet, és különleges stílust ad a készüléknek. Az összhatást a Mercedes fémes logója teszi teljessé, amely a termék tökéletességének és hitelességének szimbóluma. Ez az elegancia és funkcionalitás tökéletes kombinációja, amely biztosan lenyűgözi mindazokat, akik értékelik az elgondolkodtató designt.

Masszív kialakítás és tökéletes illeszkedés
A sorozat tokjai ellenálló polikarbonátból készültek, amely erősíti a telefon hátlapját, és rugalmas poliuretánból, amely védi az oldalát. A finoman megemelt szélek védik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól, a precíz illeszkedés pedig garantálja a tökéletes tapadást és a készülék összes funkciójához való teljes hozzáférést.

Töltsd fel a telefonod, anélkül használnád a tokot!
A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak kompatibilitást garantál a vezeték nélküli MagSafe töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja a készülék stabil tartását a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy az áramellátás megszakításait.

A tok a Mercedes-Benz cég licenszével készült.

Műszaki adatok:

Típus: Kemény tok

Kolekció: Texturált és Sima Bőr MagSafe

Anyag: TPU / PC / Valódi bőr

Szín: Piros

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett