Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363955 Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Pro - rózsaszín csillámmal


Cikkszám: Magsafe Glitter Case MagSafe for iPhone 16 Pro Pink | EAN/Vonalkód: 5907769363955 | Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Pro - rózsaszín csillámmal


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Pro - rózsaszín csillámmal. A Glitter tok MagSafe kiváló védelmet nyújt okostelefonod számára - 5000 ejtéstesztet is kiállt! Az átgondolt kialakítás nemcsak védi, hanem teljes pompájában bemutatja a készüléket, fényt és eleganciát adva hozzá. A MagSafe rendszerrel való kompatibilitás pedig megkönnyíti a különböző kiegészítők, például autós tartók vagy töltők használatát.

Specifikáció:
- Sorozat: Glitter tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU
- Kiegészítő funkciók: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: rózsaszín-áttetsző
- Minta: csillám

A Glitter tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Rendkívül szilárd védelmet nyújt okostelefonod számára. A Glitter tok MagSafe számos teszten átesett.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel. A mágnesgyűrű működik a MagSafe-el és mágneses kiegészítőkkel, mint például autós tartók, töltők, power bankok, állványok stb.
- Sokáig áttetsző marad. Egy továbbfejlesztett antioxidáns réteg védi a sárgulástól, biztosítva a tok hosszú távú tisztaságát.
- Védi a kamerádat a karcolásoktól. A kamera sziget körüli megemelt keret megakadályozza a karcolásokat, amelyek az asztalra helyezéskor előfordulhatnak.
- Kiemeli a telefon stílusos megjelenését. Az áttetsző kialakítás csillámos felülettel bemutatja az okostelefon eredeti kinézetét, színt és ragyogást adva hozzá.

Kivételes védelem minden napra Gyakran ejted le a telefonodat? A Glitter tok MagSafe rendkívül erős védelmet nyújt, melyet szigorú körülmények között teszteltek. A végzett tesztek azt mutatták, hogy a tok akár 5000 ejtést is károsodás nélkül kibír.

MagSafe - kényelem az ujjaid hegyén A modern életmód kényelmes és funkcionális megoldásokat igényel. A Glitter tok MagSafe mágnesgyűrűvel van felszerelve, amely tökéletesen működik a MagSafe kiegészítőkkel. Ez megkönnyíti az autós tartók, töltők és power bankok használatát. Praktikusság és modernitás egyben!

Áttetszőség évekig Senki sem szereti, ha a tok néhány hónap használat után besárgul. Az előrehaladott antioxidáns rétegnek köszönhetően a Glitter tok MagSafe sokáig áttetsző marad. Ez azt jelenti, hogy a telefonod mindig újnak fog tűnni, és stílusos kialakítása változatlan marad.

A fotóidnak járó védelem Tartsd a kamerádat biztonságban a Glitter tok MagSafe kameragyűrű körüli megemelt keretével. Ez a kiegészítő védelem megakadályozza a karcolásokat, amelyek a kemény felületekre helyezéskor előfordulhatnak. Fotóid mindig kristálytiszták lesznek, és a lencsék tökéletes állapotban maradnak.

Ragyogás és elegancia egyben A Glitter tok MagSafe stílusos és áttetsző kialakítása tökéletes módja annak, hogy kiemelje okostelefonod eredeti kinézetét. A csillámos felület egyedi ragyogást ad a toknak, még vonzóbbá téve a telefon megjelenését.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett