Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906302376995 Márka: TECH-PROTECT

Tech-Protect KLR100 RFID jelblokkoló tok blokkoló


| EAN/Vonalkód: 5906302376995 | Márka: TECH-PROTECT

Tech-Protect KLR100 RFID jelblokkoló tok blokkoló


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Tech-Protect KLR100 RFID tok egy fejlett tartozék, amely hatékonyan védi az autó kulcsokat a jogosulatlan hozzáféréstől és a keyless technológiával történő lopástól. Kiváló minőségű anyagból készült, amely nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem kivételes tartósságot és vízállóságot is, így hosszú távon is használható bármilyen körülmények között.

A tok erős, könnyen használható tépőzárral van felszerelve, amely garantálja a biztonságos lezárást, így kulcsaid mindig biztonságban vannak és védve a véletlen kieséstől. A praktikus láncos kulcstartó lehetővé teszi a kulcsok egyszerű kivételét a tokból, növelve a napi használat kényelmét.

Belül egy dupla védőréteg található RF anyagból, amely hatékonyan blokkolja az RFID, EMF, Bluetooth, Wi-Fi, GPS és más rádióhullámok jeleit, teljes védelmet biztosítva a kulcsok próbálkozásaitól a távoli másolás vagy olvasás ellen. Így még a potenciális fenyegetések közelében is biztos lehetsz benne, hogy az autód biztonságban marad.

A tok további előnye a praktikus fém csipesz, amely lehetővé teszi a könnyű rögzítést övre, táskára vagy hátizsákra, növelve mobilitását és a viselés kényelmét. A tok minden eleme, a szilárd zárástól a tartós kivitelezésig, a hosszú távú és megbízható használatra lett tervezve.

A Tech-Protect KLR100 ideális megoldás azok számára, akik értékelik járműveik biztonságát és a védő tartozékok magas színvonalát.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Blokkolja a rádióhullám jeleket
- Megvédi az autót a lopástól
- Karabiner a kulcs rögzítéséhez
- Stílusos és elegáns kivitel
- Tartós anyagokból készült
- Kényelmes tépőzáras zárás
- Méretek: 133 x 90mm

A CSOMAG TARTALMA:
1 x Tech-Protect KLR100 RFID tok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett