Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970237665683 Márka: Soocas

Soocas Nova A1 Nagysebességű Hajszárító (Fehér)


Cikkszám: Nova A1 | EAN/Vonalkód: 6970237665683 | Márka: Soocas

Soocas Nova A1 Nagysebességű Hajszárító (Fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

41200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soocas Nova A1 Hajszárító (fehér)

Csökkentsd le a reggeli készülődés idejét, és érj el tartós frizuraeredményeket! A Soocas Nova A1 hajszárító 4 üzemmódot és 2 sebességszintet támogat. A szélsebesség lenyűgöző, akár 62 m/s is lehet, így gyors és professzionális eredményeket érhetsz el, bármilyen hajtípusról legyen is szó. A készülék nagysebességű, kefe nélküli motorral van felszerelve, amely 11 000 fordulat/perc sebességgel forog. Emellett akár 200 millió negatív iont is generál, amelyek fényessé és selymessé varázsolják a hajad. A fejlett hőmérséklet-szabályozási technológiának köszönhetően a hajszárító használata teljesen biztonságos, és a színes LED-gyűrűk tájékoztatnak az aktuális hőmérsékletről. A termék rendkívül könnyű - mindössze 495 g súlyú, így a használata nem terheli meg a csuklód, és a csendes működés lehetővé teszi, hogy bármikor könnyedén szárítsd a hajad.

Tökéletes minden hajtípushoz

A Soocas hajszárító 4 üzemmódot kínál, beleértve a meleg, forró, hideg, valamint a forró és hideg levegő keringető üzemmódokat. Emellett 2 sebességszint is elérhető. Így könnyedén beállíthatod a készülék teljesítményét a hajtípusodnak és az aktuális igényeidnek megfelelően. A légáramlási sebesség 15,5 l/s, a szélsebesség pedig körülbelül 62 m/s, ami azt jelenti, hogy a Nova A1 akár háromszor gyorsabban működik, mint a hagyományos hajszárítók. Emellett a készülék kefe nélküli motorral van felszerelve, amely akár 11 000 fordulat/perc sebességet is biztosít, ezáltal megbízható és hatékony.

Lenyűgöző eredmények

Légy lenyűgözve, hogy milyen jól nézhet ki a hajad! A Nova A1 akár 200 millió negatív iont is generál, amelyek javítják a haj szerkezetét és textúráját. Ettől kezdve a hajszálak simábbak és egyenletesebben elrendezettek lesznek, így elfelejtheted a túlzott göndörödés problémáját. Élvezd a fényes és tökéletesen formázott hajat kompromisszumok nélkül!

Kényelem és biztonság

A hajszárító működése közben keletkező zajszint nem haladja meg az 58 dB-t. Ez azt jelenti, hogy bármikor megszáríthatod a hajad anélkül, hogy zavarnád a háztartás többi tagját. Emellett az NTC rendszer másodpercenként 100-szor méri a hőmérsékletet, garantálva az optimális működési feltételeket, és biztosítva, hogy a hőmérséklet 75℃ alatt maradjon. Ha a hőmérséklet túl magasra emelkedik, a készülék automatikusan kikapcsol, hogy megvédje a túlmelegedéstől. Az aktuális hőmérsékletről a színes LED-gyűrűk adnak tájékoztatást. Emellett a termék 12 szabadalmat kapott, és 174 teszten ment keresztül a piacra dobás előtt, ami bizonyítja a magas minőségi teljesítményét.

Praktikus tartozékok

Fedezd fel, hogy mennyire gyorsan megszáríthatod a hajad anélkül, hogy annak egészségét veszélyeztetnéd. A hajszárító diffúzort kínál, amely egyenletesen és gyengéden oszlatja el a légáramot. Ez négy kisebb áramlásra osztja azt, lehetővé téve, hogy egyenletesen lefedj egy nagyobb hajterületet. Így hatékony szárítást élvezhetsz, és minimalizálhatod a magas hőmérséklet és intenzív légáram hatását a haj specifikus területeire. A csomag tartalmaz egy koncentrátort is, amely hosszú és egyenes hajhoz kiváló. A csomag tartalmaz továbbá egy fali tartót és tépőzárat a kábelhez.

Használati kényelem

A Soocas hajszárítót a maximális kényelem érdekében tervezték. A fúvóka hosszát lerövidítették, így a készülék tartása sokkal kényelmesebb. A súlya nem haladja meg a 495 g-ot (beleértve a tápkábelt is), így nem kell aggódnod a zavaró csuklófájdalom miatt. A motor és a ventilátorlapát integrációja lehetővé tette, hogy a Nova A1 80%-kal kisebb legyen a hasonló készülékekhez képest. Emellett egy cserélhető szűrő megakadályozza a haj beszívását, és a könnyen levehető kialakításnak köszönhetően egyszerűen tisztítható.

A csomag tartalma:

  • Hajszárító
  • Koncentrátor
  • Diffúzor
  • Fali tartó
  • Tépőzár a kábelhez
  • Használati útmutató

Gyártó: Soocas
Modell: Nova A1
Feszültség: 220-240V
Frekvencia: 50-60Hz
Teljesítmény: 1600W
Motor sebessége: 11 000 rpm
Zajszint: 58 dB
Súly: 495 g (beleértve a tápkábelt is)
Szín: fehér



Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett