Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833030480 Márka: Laifen

Laifen Retro Ionizációs hajszárító (fekete)


Cikkszám: Retro (BLACK) | EAN/Vonalkód: 6973833030480 | Márka: Laifen

Laifen Retro Ionizációs hajszárító (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

49400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Laifen Retro professzionális hajszárító lehetővé teszi a haj gyors szárítását és formázását anélkül, hogy károsítaná a haj szerkezetét. Két hőmérsékleti szintet és egy hideg levegő funkciót kínál, valamint negatív ionokat generál a szárazság és a statikus elektromosság megakadályozása érdekében. Kiemelkedik a 1400 wattos teljesítményével és akár 22 m/s fúvási sebességével. Az ecset nélküli motor pedig 110,000 RPM fordulatszámon működik. A készülék kényelmesen használható és rendkívül csendesen működik. Mindez egy kivételes prémium márkává teszi a Laifent, ami még a legnépszerűbb hajszárítókkal is felveszi a versenyt - biztosan megfelel minden elvárásának!

Gyors szárítás
A hajszárító hatékony működéséért egy 110,000 RPM fordulatszámon működő ecset nélküli motor felel, ami rendkívül erős légáramot generál. Ennek eredményeként a szárítás mindössze 2-8 percet vesz igénybe, a haj hosszától és vastagságától függően - akár kétszer gyorsabban, mint egy hagyományos hajszárítónál.

Fényes, egészséges haj
A haj formázása még sosem volt ilyen egyszerű! A Retro modell akár 200 millió negatív iont is generál, ami hatékonyan megakadályozza a statikus elektromosságot és védi a hajat a károsodástól és kiszáradástól. Ennek a megoldásnak köszönhetően a haja sima és kellemes tapintású lesz. Ezenkívül a fejlett vezérlőrendszer több mint 100 alkalommal másodpercenként méri a levegő hőmérsékletét, így nem kell aggódnia a bőr megégése vagy a haj károsodása miatt.

Az igényekre szabva
Igazítsa a hajszárító működését az igényeihez vagy a haj típusához. Két elérhető hőmérsékleti szint közül választhat - a LED gyűrű megfelelő színe jelzi, melyik szintet választja. A piros 80°C-os szárítást jelent, míg a sárga 50°C-os szárítást. Emellett hideg levegővel történő szárítást is kínál, amit a kék szín jelez. Sőt, a gomb 2 másodperces lenyomásával aktiválódik a ciklusos mód, ami néhány másodpercenként váltogatja a meleg és hideg levegő fújását.

Kompakt kialakítás
A Retro hajszárító ergonomikus és könnyű kialakításával tűnik ki - mindössze 407 g, így tökéletesen illeszkedik a kézbe és nem okoz kényelmetlenséget vagy fáradtságot használat közben. Tökéletes otthoni használatra és utazáshoz egyaránt - könnyedén elfér egy bőröndben vagy hátizsákban. A hosszú kábel és a fogantyún található kényelmes gombok megkönnyítik a használatot. Hangerő szintje 59 dB, így nem kell aggódnia az idegesítő zaj miatt.

Tartozékok
-hajszárító

-formázó fúvóka

Gyártó
Laifen

Modell
Retro

Szín
Fekete

Motor fordulatszám
110,000 RPM

Légsebesség
22 m/s

Névleges feszültség
120V/230V

Névleges frekvencia
50/60Hz

Névleges teljesítmény
1400 W (120V) / 1600 W (230V)

Méretek
270 x 70 x 89 mm

Súly
407 g

Hangerő szint
59 dB

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett