Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360855 Márka: Hurtel

Soft Case for Samsung Galaxy A35 - fekete tok


Cikkszám: SOFT CASE Samsung A35 BLACK | EAN/Vonalkód: 5907769360855 | Márka: Hurtel

Soft Case for Samsung Galaxy A35 - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soft Case for Samsung Galaxy A35 - fekete tok

Ha a Soft Case tokot választod okostelefonodhoz, nemcsak védelmet, hanem kényelmet és stílust is biztosítasz. Tökéletes választás, ha értékeled a minimalista dizájnt és a funkcionalitást. A Soft Case könnyűsége és vékonysága révén nem vastagítja a telefont, ugyanakkor védelmet nyújt a karcolások és ütések ellen. Az anyag rugalmassága garantálja a tökéletes illeszkedést a készülékhez, ami megkönnyíti annak használatát. Gondosan kialakított nyílások a portokhoz és a kamera lencsékhez biztosítják a telefon teljes funkcionalitását anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani.

A Soft Case legfontosabb előnyei:
- Megőrzi a telefon eredeti formáját. A Soft Case olyan vékony, hogy nem változtatja meg a készülék kinézetét vagy méreteit.
- Egyszerű hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. A tok gondosan kialakított nyílásai garantálják az egyszerű hozzáférést a kamerákhoz és a portokhoz.
- Növeli a használati kényelmet. A könnyű és rugalmas kialakítás kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az okostelefon használatát.
- Tartós védelmet nyújt. A TPU, amiből a tok készült, rugalmas és ellenálló, ami növeli a telefon strapabíróságát.
- Kiemeli a készülék esztétikai megjelenését. A minimalista dizájn és a fekete szín elegánsan illeszkedik bármely stílushoz és telefon színéhez.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Soft Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35
- Anyag: TPU
- Szín: Fekete

Védelem a megjelenés megváltoztatása nélkül

Azok számára, akik nem szeretnék megváltoztatni okostelefonjuk eredeti dizájnját és méretét, a Soft Case a tökéletes megoldás. Vékony szerkezete miatt a telefon ugyanolyan karcsú marad, mint tok nélkül. Nem befolyásolja negatívan a telefon hordozásának kényelmét zsebben vagy táskában, miközben védelmet nyújt például a karcolások és ütések ellen.

Minden funkció elérhetősége

A Soft Case használata nem korlátozza a készülék funkcióinak elérhetőségét. Gondosan kialakított nyílások a portokhoz és a kamera lencsékhez biztosítják, hogy a felhasználó minden funkciót használni tudjon anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem kényelmes is.

Napi használati kényelem

A Soft Case nemcsak rugalmas, hanem könnyű is, ami jelentősen javítja a telefon mindennapos használatának kényelmét. A rugalmas anyag könnyen alkalmazkodik a készülék formájához, így megkönnyítve a használatot. Emellett a TPU jobb fogást biztosít, ami minimálisra csökkenti a telefon kézből való kicsúszásának kockázatát.

Hosszú távú védelem a sérülésekkel szemben

A Soft Case előállításához használt rugalmas, de tartós TPU anyag hatékonyan elnyeli az ütéseket és védi a készüléket a sérülésekkel szemben.

Elegancia minimalista stílusban

A Soft Case minimalista dizájnja kiemeli minden okostelefon esztétikáját, eleganciát adva neki anélkül, hogy elvonná a figyelmet az eredeti megjelenéséről. A tok fekete színe univerzális és bármilyen stílushoz és alkalomhoz illik, legyen szó hivatalos találkozókról vagy mindennapi tevékenységekről.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett