Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6944527436970 Márka: SKG

SKG K5 Pro masszázskészülék, nyakhoz való elektrostimulátor kompresszióval - fehér


Cikkszám: SKG K5 Pro white | EAN/Vonalkód: 6944527436970 | Márka: SKG

SKG K5 Pro masszázskészülék, nyakhoz való elektrostimulátor kompresszióval - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

36500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SKG K5 Pro masszázskészülék, nyakhoz való elektrostimulátor kompresszióval - fehér Fedezd fel az SKG K5 Pro masszázskészüléket – a személyes nyak elektrostimulátorodat TENS és EMS technológiával és hőkompresszióval. Anatómiai kialakítás, kiváló minőségű anyagok, intuitív vezérlés és nagy kapacitású akkumulátor biztosítják a hatékony fájdalomcsillapítást, a relaxációt és a biztonságos használatot. Ez a tökéletes választás mindenkinek, aki modern megoldást keres a nyaki izomfájdalom elleni küzdelemben. Az SKG K5 Pro masszázskészülék legfontosabb előnyei:- Enyhíti a fájdalmat és segít ellazítani a nyaki izmokat. A nem invazív TENS és EMS pulzus technológia alacsony feszültségű elektromos áram jótékony hatásait használja.
- Javítja a keringést, gyors enyhülést nyújt egy hosszú nap után. A masszázskészülék beépített hőkompresszióval rendelkezik.
- Tökéletesen illeszkedik a testhez, így maximalizálva a masszázs hatékonyságát. Az eszközt a nyaki anatómiai struktúra 3D modellje alapján készítették.
- Nem csak kényelmes, de biztonságos is a használata. A legjobb anyagokból készült, és időzítővel van felszerelve, amely 15 perc után kikapcsolja az eszközt.
- Kényelmes használatot biztosít akár 10 napig töltés nélkül. A masszázskészülék vezérlőpanellel és nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik.
Specifikáció:- Márka: SKG
- Modell: K5 Pro
- Csatlakozó típusa: USB-A
- Áramellátás: 5W (5V / 1A)
- Akkumulátor kapacitása: 1000 mAh
- Töltési idő: 2,5 óra
- Működési idő: kb. 3 óra
- Masszázsmódok: Nyomás, Gyúrás, Ütés, Integrált
- Intenzitási szintek: 9
- Automatikus kikapcsolás: igen
- Hőmérséklet szabályozás: igen
- Fűtőpanel: 37 - 43 ºC
- Elektrostimuláció: TENS, EMS
- Vezérlés: gomb és kapcsoló a házon
- Anyag: ABS, PC
- Szín: Fehér
A csomag tartalma:- 1x SKG K5 Pro masszázskészülék
- 1x USB-A tápkábel
- 1x használati útmutató
TENS és EMS pulzus technológia a kényelmedért Az SKG K5 Pro masszázskészülék a TENS és EMS technológiákat használva professzionális fájdalomcsillapítást nyújt. A pulzáló elektromos hullámok hatékonyan blokkolják a fájdalom jeleit és ösztönzik az izmokat a relaxációra, amely javítja a közérzetet és a mozgékonyságot. Ezt a terápiás módszert a fizioterapeuták ajánlják, mint hatékony módját az izomfájdalom enyhítésére. Hőkompresszió - a megkönnyebbülés és relaxáció forrása Az SKG K5 Pro masszázskészülék beépített hőkompressziója tökéletes megoldás a nap folyamán felgyülemlett stresszre és feszültségre. A hő nemcsak gyors fájdalomcsillapítást biztosít, hanem javítja a vérkeringést is, ami elengedhetetlen a gyors izomlazításhoz és regenerációhoz. Az eszköz anatómiai kialakítása Az anatómiai kialakításnak köszönhetően az SKG K5 Pro masszázskészülék tökéletesen követi a nyakad formáját, biztosítva a maximális masszázshatékonyságot. Az eszköz precíz igazítása a test görbéihez gyorsabb és átfogóbb regenerációt eredményez. Kiváló minőségű anyagok és biztonságos használat Az SKG K5 Pro masszázskészülék a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyek nemcsak az eszköz tartósságát garantálják, hanem a kényelmet és a biztonságot is. Az automatikus kikapcsolási rendszer, amely 15 perc után kikapcsolja a készüléket, véd a túlmelegedés és a potenciális kellemetlenségek ellen. Ez lehetővé teszi, hogy nyugodtan élvezd a masszázst. Intuitív vezérlés és teljesítmény Az SKG K5 Pro masszázskészülék nemcsak technológiailag fejlett funkcióival tűnik ki, hanem az intuitív használatával is. Az átlátható vezérlőpanel lehetővé teszi a masszázsmódok és intenzitási szintek közötti könnyű váltást, így testre szabhatod a kezelést egyéni preferenciáid és igényeid szerint. A beépített, nagy kapacitású akkumulátor akár 10 napos használatot is lehetővé tesz töltés nélkül. Az irányítóegység mágneses rögzítésének lehetősége pedig további kényelmet nyújt, megakadályozva a távvezérlő elvesztésének kockázatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett