Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972055683641

Laxihub LAGU10S Wifi Bluetooth TUYA Smart LED izzó (2 db)


| EAN/Vonalkód: 6972055683641

Laxihub LAGU10S Wifi Bluetooth TUYA Smart LED izzó (2 db)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szeretnél különleges hangulatot teremteni otthonodban? Ebben segít a Laxihub LAGU10S intelligens LED izzó. Akár 16 millió színt és 8 színes jelenetet kínál, így testreszabhatja a fényhatásokat számos különböző helyzethez. A fényerőt 5 és 100 között állíthatja be, használhatja az időzítő funkciót és ütemezéseket hozhat létre. A termék előnye egy dedikált alkalmazás is a kényelmes kezelés érdekében, valamint az Amazon Alexa és a Google Home hangasszisztensekkel való kompatibilitása.
A Laxihub LAGU10S intelligens LED izzó akár 16 millió színt kínál, emellett 8 előre beállított színjelenet közül választhat, és beállíthatja a fényerőt. Így könnyedén kiválaszthatja a megfelelő világítást, és egy adott alkalomhoz illesztheti. Romantikus vacsora, buli barátokkal vagy mozi este – a LAGU10S minden helyzetben működik.
Egy dedikált TUYA alkalmazás (Android és iOS kompatibilis) felelős az izzó kényelmes használatáért. Tehát mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakozik a 2,4 GHz-es Wi-Fi-hez, és lehetővé válik a világítás vezérlése anélkül, hogy kimozdulna a kanapéról. Ez még nem minden – a LAGU10S működik az Amazon Alexával és a Google Assistant-nel, így egyszerű hangutasításokkal módosíthatja a világítási paramétereket. Az izzó Arenti és Smart Life alkalmazásokkal is működik.
Szeretsz táncolni, és gyakran hívsz magadhoz barátokat? Szerelje fel magát egy intelligens LED-izzóval, és teremtsen klubhangulatot otthonában. A Laxihub LAGU10S a zenével való szinkronizálás funkcióját kínálja, így érdekes, kedvenc dalaihoz illő fényhatásokat biztosít. Ez egy nagyszerű megoldás, amely garantálja a sikeres bulit, és meglepheti szeretteit.
Véletlenül úgy aludtál el, hogy égett a lámpa? A Laxihub LAGU10S segítségével elkerülheti. Az izzó ütemezési funkciót kínál, így megadhatja, hogy mikor kapcsoljon be és ki. Így beprogramozhatja az izzót úgy, hogy a lámpa este kikapcsoljon, és reggel, amikor felébred, bekapcsoljon.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett