Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974316281900 Márka: Acefast

Acefast E14 vezeték nélküli 15W induktív töltő iPhone-hoz - szürke


Cikkszám: E14 | EAN/Vonalkód: 6974316281900 | Márka: Acefast

Acefast E14 vezeték nélküli 15W induktív töltő iPhone-hoz - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Acefast E14 induktív töltő nagymértékben leegyszerűsíti az iPhone töltésének folyamatát. Akár 15 W teljesítménnyel biztosítja a gyors, zökkenőmentes töltést összegabalyodott kábelek nélkül. A dupla tekercses kialakítás lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen helyezzük, így kényelmesen használható a készülék még töltés közben is. A beépített védelem garantálja a túlmelegedés és károsodás elleni védelmet, és a hatékony hűtés optimális hőmérsékleten tartja a töltőt. Ezenkívül a csúszásgátló elemek megakadályozzák a telefon véletlen lecsúszását.

Az Acefast E14 töltő legfontosabb előnyei:
- Biztosítja az iPhone vezeték nélküli töltését: Akár 15 W teljesítménnyel teszi lehetővé az iPhone-ok vezeték nélküli töltését.
- Garantálja a hatékony hűtést: Az alján található szellőzőnyílások optimális hőmérsékleten tartják a töltőt töltés közben, biztosítva ezzel a folyamatos légáramlást és a készülék hűtését.
- Megkönnyíti a telefont vízszintes és függőleges helyzetben történő használatát: Két töltőtekercs lehetővé teszi az eszköz helyzetének beállítását.
- Stabilitást biztosít csúszásgátló elemekkel: Az egyedi kialakítás biztosítja, hogy a telefon stabilan maradjon töltés közben.
- Tökéletes íróasztali állványként: Könnyű hozzáférést biztosít a telefonhoz munka, filmnézés vagy videohívás közben, és kényelmes állványként is funkcionál.

Specifikáció:
- Márka: Acefast
- Modell: E14
- Rögzítési mód: íróasztal
- Tápegység (bemenet): ≥18W
- Tápegység (kimenet): 5W / 7.5W / 10W / 15W
- Kompatibilitás: Csak Apple telefonokkal kompatibilis
- Fogantyú elforgatása: 60 fok
- Méretek: 68 x 85 x 107 mm
- Anyag: PC + ABS
- Szín: Szürke

Biztosítja az iPhone gyors töltését: Az Acefast E14 töltő lehetővé teszi az iPhone-ok gyors, vezeték nélküli töltését akár 15 W teljesítménnyel. Ennek köszönhetően a töltési folyamat gördülékenyen és késlekedés nélkül zajlik, lehetővé téve, hogy gyorsan visszatérj a napi teendőidhez. Ezenkívül a vezeték nélküli kialakítás megszünteti a kábelek keresésének szükségességét. Csak helyezd a telefont a töltőre, és élvezd a gyors töltést a vezetékek okozta gondok nélkül.

Garantálja a hatékony hűtést: A töltő alján található szellőzőnyílások biztosítják a készülék optimális hőmérsékletét töltés közben. A folyamatos légáramlás hatással van a hatékonyságára. A hatékony hűtés kulcsfontosságú elem, amely megakadályozza a lehetséges túlmelegedést.

Megkönnyíti a telefon használatát: A dupla töltőtekercsek lehetővé teszik, hogy a készüléket függőleges és vízszintes helyzetben is használhassuk. Ez a funkció ideális megoldás videokonferenciákhoz, filmnézéshez vagy munka közbeni telefonhasználathoz.

Véd a lecsúszás ellen: Az egyedi kialakítás csúszásgátló elemekkel biztosítja a stabilitást, így a telefon a helyén marad. Nyugodt lehetsz – a telefonod nem fog lecsúszni.

Tökéletes íróasztali állványként: Az Acefast E14 nem csak töltő, hanem praktikus telefonállvány is. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen használd a telefonod munka, filmnézés vagy videohívás közben. Ennek köszönhetően mindig gyorsan elérhető a készüléked anélkül, hogy megszakítanád a töltést.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett