Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108309028 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy M51 - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(175)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108309028 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy M51 - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ön és telefonja biztonságáért. A védőfólia 400%-kal erősíti a kijelzőt, és az antimikrobiális bevonat elpusztítja a baktériumok, vírusok, gombák és penész 99%-át. A SilverProtection+ tisztán tartja telefonját. 24/7 megsemmisíti a vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészt.

A telefonok csírákat gyűjtenek: Okostelefonja folyamatosan gyűjti a csírákat. Minden alkalommal, amikor ellenőrzi a telefonját, a korábban érintett területekről (ajtókilincsek, korlátok, kormánykerék) kerülnek át csírák. Tudta, hogy egy mobiltelefon képernyője akár 300-szor több baktériumot is összegyűjt, mint egy nyilvános mosdó? Tudta, hogy naponta több mint 2000-szer érinti meg okostelefonját, és potenciálisan veszélyes csírákat visz át arra? Az epidermisz, izzadság, faggyú és sminkmaradványok is felhalmozódnak a képernyőn. Az eszköz által generált hő tökéletes feltételeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák növekedéséhez. Tudta, hogy a tudományos kutatások megerősítik a kórokozó baktériumok cseréjének lehetőségét a telefon használata során?

Antimikrobiális: A SilverProtection+ antimikrobiális bevonat elpusztítja az ismert vírusok, baktériumok, gombák és penész 99%-át. Működik a nap 24 órájában, a hét minden napján. Teljes biztonságot nyújt még akkor is, ha nem tud gondoskodni a megfelelő fertőtlenítésről. Tökéletes kiegészítője okostelefonja higiéniájának.

Ütések elnyelése: A SilverProtection+ akár 400%-kal erősíti meg az okostelefon kijelzőjét. Hihetetlen, igaz? A fólia többrétegű szerkezete tartalmaz egy ütésálló alapréteget, amely minimalizálja a telefon károsodásának kockázatát. A kijelző cseréje drága és időigényes lehet. Kímélje meg magát a kellemetlenségektől.

Kényelmes: Röviden, a SilverProtection+ egyesíti a lényeges tulajdonságokat. A fólia annyira rugalmas, hogy szorosan és tartósan tapad a legívesebb kijelzőkre is. Az ujjai úgy csúsznak rajta, mint az edzett üvegen! És a hab a tortán: egy kiváló minőségű oleofób réteg a könnyű ápolásért.

Wet-fit: A SilverProtection+ áttörés a telepítésben. Soha nem volt ilyen könnyű! A fóliát egy speciális, 100%-ban biztonságos géllel lehet felvinni, amely a készletben található. Légbuborékok és porszemcsék? Felejtse el! A nedves rögzítés garantálja a tökéletes eredményt, és nem igényel gyakorlatot.

Öngyógyító: A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében öngyógyító bevonatot használtunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia önmaga javítja a használat során keletkező apró károsodásokat vagy karcolásokat. A Self-Heal™ technológiával még hosszabb ideig élvezheti a tökéletesen sima fóliafelületet!

Gyakran ismételt kérdések:

Véd a SilverProtection+ fólia a koronavírus (SARS-CoV-2) ellen és csökkenti a COVID-19 kockázatát?

A fólia elpusztítja az ismert vírusok 99%-át. Azonban a SARS-CoV-2 koronavírus egy új mikroorganizmus, és egyelőre nincs egyértelmű válasz erre a kérdésre. A kutatások folytatódnak, amelyek a közeljövőben tisztázzák ezt a kérdést.

Működik-e az antimikrobiális technológia folyamatosan?

Igen, a technológia folyamatosan működik és védi a telefonját. Ne feledje azonban, hogy az antimikrobiális fólia használata nem mentesíti a telefon higiéniájának gondozásától.

Biztonságos-e az antimikrobiális technológia?

Igen, a védőfóliákat tesztelték és teljesen biztonságosak a felhasználó számára.

Biztonságos a nedves rögzítés a telefon számára?

Igen, a géllel történő rögzítés 100%-ban biztonságos a telefon számára. Mint minden termék esetében, érdemes alaposan elolvasni az utasításokat a használat előtt. A rögzítés során felhasznált gél mennyisége nem nagy, és ne aggódjon: nem fogja elárasztani a készüléket. A felesleges gélt könnyen le lehet törölni a telepítés után.

Műszaki adatok:

Védelem típusa: Antimikrobiális védőfólia

Képernyő erőssége: 400%

Vastagság: 0,21 mm

Garancia: 6 hónap

A készlet tartalma: 3mk SilverProtection+, lehúzó, rögzítő gél, tisztítókészlet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett