Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108530453 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A25 5G - 3mk Lens Protection Pro Fekete üvegfólia


Cikkszám: 3mk Lens Protection Pro Black(14)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108530453 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A25 5G - 3mk Lens Protection Pro Fekete üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3840 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.spk-3mk-product-description {font-size: 1.2rem;text-align: center;}.spk-3mk-product-header {font-weight: 600;text-align: center;padding: 8px;border-top-left-radius: 4px;border-top-right-radius: 4px;background-color: #1A4391;color: white !important;}.spk-3mk-product-content {text-align: center;padding: 8px;background-color: rgb(241, 241, 241);margin: 0;width: max-content;}table {border-collapse: collapse;width: 100%;}td,th {border: 1px solid #000000;text-align: left;padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #DDDDDD;}

Lens Protection Pro

Erős védelem a gyönyörű fotókért

Szuper erős - fotózz bármilyen körülmények között

Tökéletes illeszkedés - védd a minőségi fotókért való aggodalom nélkül

Rendkívül egyszerű - telepítsd pillanatok alatt

Fotózz kockázat nélkül

Egy pillanatnyi figyelmetlenség és az iPhone-od az aszfalton landol. Vajon a telefon kamerájának fejlett elektronikája kibírja ezt a sebességet? Jobb, ha nem kockáztatod és nem próbálod ki. Látni egy törött iPhone lencsét igazán fájdalmas. Ezért hoztuk létre a szuper erős üveget 9H keménységgel, amely megerősíti a lencsét azzal, hogy elnyeli az ütés energiáját egy magasságból. A Lens Protection Pro-val annyit fotózhatsz, amennyit csak szeretnél, még akkor is, ha az iPhone-od folyamatosan összeütközik a járdák és hegyi ösvények kemény valóságával.

Tárold bárhol

Rossz minőségű iPhone fotók. Lehetetlen? Lehetséges, ha a lencse megkarcolódik. A Lens Protection Pro-val semmi sem fogja megkarcolni az iPhone lencséjét, kivéve… egy gyémántot. Ez garantálja a legmagasabb keménységi tényezőt, a 9H-t. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy üvegünk megvédi a kamera lencséjét egy agresszív kulcstartóval szemben vagy egy csavarhúzóval a zsebedben. Tárold az iPhone-t bárhol, akár egy fém tárgyakkal teli hátizsákban, és élvezd a gyönyörű fotókat. A Lens Protection Pro-val ez lehetséges!

Védd a fotók minőségéért való aggodalom nélkül

Tudjuk, hogy az okostelefon kameravédő üvege tönkreteheti a fotózás örömét. Nem illeszkedik, túl vastag, opálos. Ezért a Lens Protection Pro létrehozásakor a legjobb minőségre összpontosítottunk. Ennek eredményeként üvegünk tökéletesen illeszkedik az iPhone kamerájához, teljesen lefedve a lencsét anélkül, hogy növelné a telefon vastagságát. A fotók ugyanolyan gyönyörűek maradnak, és a védelem ugyanolyan erős.

Telepítsd pillanatok alatt

A Lens Protection Pro egyik nagy előnye a gyors és egyszerű telepítés. Nem szeretjük az időpazarlást olyan unalmas tevékenységekre, mint a fólia ragasztása. És biztosan nem akarjuk letépni és újra ragasztani. Szerencsére üvegünk telepítése nagyon egyszerű. Egy speciális szerelési keret, amely az okostelefon modelljéhez igazodik, megkönnyíti a feladatodat. Tisztítasz, felhelyezel, beállítasz, megnyomsz, és voilá - kész. Csak egy pillanat, és máris teljes védelmet biztosít az iPhone lencsének a törés és karcolások ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett