Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724073359 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit edzett üveg Samsung Galaxy A25 5G-hez üvegfólia


Cikkszám: PAN000621-0 | EAN/Vonalkód: 5711724073359 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit edzett üveg Samsung Galaxy A25 5G-hez üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6650 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit: A legjobb még jobb lett! Ez a PanzerGlass™ képernyővédő 60%-ban újrahasznosított anyagokból készült, és 3x karcállóbb, mint a többi modellünk, hogy megvédje képernyőjét az ütések, ejtések és egyéb mindennapi veszélyek ellen. Olaj- és ujjlenyomat-ellenálló bevonattal rendelkezik, így kevesebb szennyeződés lesz a kijelzőn. A kijelzővédő 100%-ban kompatibilis az ultrahangos ujjlenyomat-olvasóval, így mindig biztos lehet benne, hogy a telefon zökkenőmentesen fog feloldani.

Az EasyAlignerrel az installáció gyerekjáték, komolyan! Lépésről-lépésre útmutatót mellékeltünk, valamint egy QR-kódot biztosítottunk a gyors hozzáféréshez az online oktatóvideónkhoz. Miután alkalmazza a képernyővédőt, soha többé nem kell attól tartania, hogy a telefon leejtése elsőként a képernyőt sérti meg. Ez a képernyővédő meghosszabbítja telefonja élettartamát, így egy nap továbbadhatja valakinek, aki ugyanúgy fogja szeretni, mint ön. Ez egy módja annak, hogy fenntarthatóbb jövőt építsünk.

A termék csomagolása 33%-kal kevesebb papírt tartalmaz, mint a korábbi modelleknél, és FSC™ tanúsított újrahasznosítható papírból készült dobozban érkezik. Az Ultra-Wide Fit kijelzővédő lefedi a telefon elejét, teljes és kristálytiszta látványt biztosítva a képernyőn, miközben hagy némi helyet a PanzerGlass™ tok számára. A 360 fokos védelem érdekében kombinálhatja a képernyővédőt és a tokot a PanzerGlass™ PicturePerfect vagy Hoops kamerafedéllel.

Specifikáció:
Név: PanzerGlass
Típus: Képernyővédelem
Biztonsági típus: Edzett üveg
Kompatibilitás: Samsung Galaxy A25 5G

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett