Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108547802 Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass™ hibrid üveg Samsung Galaxy A25 5G-hez üvegfólia


Cikkszám: 153890-0 | EAN/Vonalkód: 5903108547802 | Márka: 3mk Protection

3mk FlexibleGlass™ hibrid üveg Samsung Galaxy A25 5G-hez üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FlexibleGlass: Az igazi Flex csak egy lehet. Új, jobb formula.

Rendkívül vékony – szinte láthatatlan képernyővédő. Hatékony védelem – az üveg 250%-kal erősíti meg a képernyőt és ellenáll a karcolásoknak.

Antibakteriális bevonat – gondoskodik a Te és telefonod biztonságáról.

Láthatatlan védelem: Tudjuk, hogy az eredeti okostelefon kinézete fontos. Ezért hoztuk létre ezt az üveget, ami nem csak nagyszerűen védi a képernyőt, de szinte láthatatlan. Kevesebb mint fél milliméter vastagság, amelyet tényleg nehéz észrevenni és érezni az ujjal. Ezzel olyan érzésed lesz, mintha az ujjad simán csúszna az üvegen. Szilárd védelem diszkrét formában? Válaszd a FlexibleGlass-t!

Erős védelem, mint még soha: A képernyő 250%-os erősítése valódi különbséget jelent. A FlexibleGlass által a kemény felületekre történő leesések nem okoznak többé károkat a képernyőn. A hibrid elnyeli az ütés energiáját, hatékonyan védve a kijelzőt a töréstől. Így a FlexibleGlass-szal stresszmentesen használhatod a telefont, még ha sziklát is mászol.

Tökéletesen sima képernyő: A FlexibleGlass rendkívül ellenáll a karcolásoknak a különleges kerámia rétegének köszönhetően, ami 7H keménységet biztosít. A hibriddel biztos lehetsz benne, hogy a telefonod képernyője új marad még hosszú idő használat után is. Akár zsebedben, akár táskádban tartod kulcsokkal együtt, üvegünk gondoskodik róla, hogy egyetlen karcolás se jelenjen meg a kijelzőn.

Méretezett védelem: Válaszd a modelledhez illő Flex-t. Ezzel biztos lehetsz benne, hogy az üveg minden centimétert megvéd a kijelzőről, anélkül, hogy eltakarja a kamera objektívjét. Ráadásul hibrid üvegünk segítségével gyorsan és tökéletesen rögzítheted a képernyőre a Fit-In pozicionáló matricákkal. Tegyél teljes kijelzővédelmet és problémamentes telepítést! Válaszd a FlexibleGlass-t!

Biztonságod védelme: A FlexibleGlass nem csak az okostelefonod képernyőjét védi, hanem a Te biztonságod is. Az antimikrobiális bevonatnak köszönhetően, amely a Flex része, védelmet nyújt a vírusok és baktériumok ellen. Mindennap megérintjük a telefon képernyőjét több tucatszor. Érdemes tehát nemcsak az eszközünk, hanem saját biztonságunkra is gondolni. Tegyél fel a kijelzőre megbízható hibridünket és felejtsd el a veszélyeket, amelyek a telefon használata közben rád leskelődnek!

Gyors reakció az érintésre: Semmi sem bosszantóbb, mint egy nem reagáló képernyő. Ezért gondoskodtunk róla, hogy a FlexibleGlass tökéletesen reagáljon az érintésre. Ha szeretsz telefonon játszani, válaszd a hibridünket. Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni. Érintésre azonnali reakció. Ráadásul az oleofób rétegnek köszönhetően a kijelző védve van a szennyeződésektől. Ragaszd fel a Flex-t és élvezd a magas reakciókészségű és tiszta kijelzőt!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett