Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396241604 Márka: OEM

Edzett üveg - Samsung Galaxy A24 4G / A25 5G üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5903396241604 | Márka: OEM

Edzett üveg - Samsung Galaxy A24 4G / A25 5G üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az edzett üveg 9H keménységű és az újabb okostelefonokhoz lett tervezve. Hatékony védelmet nyújt, kiváló képtisztaságot biztosít és elfedi a képernyőn lévő karcolásokat. Az oleofób bevonat ellenáll a zsíroknak és az ujjlenyomatoknak. Az üveg vékony és erős - kevesebb mint 0.3 mm vastag, így nem vastagítja a telefont. Kiváló tapadásának köszönhetően a teljes ragasztófelületen por vagy szennyeződés nem gyűlik össze a fólia alatt. A mellékelt készletnek köszönhetően könnyen telepíthető. Az üveg tökéletesen illeszkedik a képernyőhöz, nem hagy légbuborékokat. A nem tapadó formula révén az üveg eltávolítás után nem hagy nyomot. Az edzett üvegből készült fólia sokkal karcállóbb, mint a műanyag fóliák. Az üveg élei lekerekítettek - a biztonság garantált.
Keménységi index: 9H
Vastagság: 0.3 mm
Csomagolás: Papír eurolyukkal
Ha 10 vagy többszörös darabot vásárol, az üvegek elegáns és tartós csomagolásban érkeznek eurolyukkal. A fenti ár egy darab üveg árát jelenti.
A készlet tartalmazza: - Film - Ruhát a por eltávolításához és a képernyő zsírtalanításához - Tisztítókendőt a légbuborékok eltávolításához

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett