Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316146013 Márka: Rockbros

Rockbros WT027-S biciklis sisak szemüveggel (piros)


Cikkszám: WT027-S- BR | EAN/Vonalkód: 5905316146013 | Márka: Rockbros

Rockbros WT027-S biciklis sisak szemüveggel (piros)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros WT027-S biciklis sisak szemüveggel (piros)
Gondoskodj a biztonságodról kerékpározás közben. A Rockbros WT027-S biciklis sisak páratlan kényelmet biztosít gondosan átgondolt kialakításának köszönhetően. Állítható, így könnyen a fejméretedhez igazíthatod. Kivehető napszemüveggel is rendelkezik.

A kényelem érdekében tervezve
A biciklis sisakot úgy tervezték, hogy maximális kényelmet nyújtson még hosszú kerékpártúrák során is. Speciális gombbal van ellátva, amely lehetővé teszi a méret beállítását - így könnyen a szükségleteidhez igazíthatod. Emellett kivehető, légáteresztő anyagból készült béléssel is rendelkezik, ami tovább növeli a kényelmet.

Szemvédő
A készletben speciális, mágneses rögzítésű szemüveg is található, amelyet bármikor szabadon lecsatolhatsz. A színezett szemüveg ideális napsütéses napokon való biciklizéshez - hatékony védelmet nyújt a napsugarak ellen. Kiváló védelmet nyújtanak a szél és a rovarok ellen is.

Speciális kialakítás
A sisak részletekre való odafigyeléssel készült. Nagy, összesen 28 szellőzőnyílással rendelkezik, hogy megelőzze a túlmelegedést és a túlzott izzadást. A sisak külső része PC műanyagból készült, amely az átlagon felüli keménységgel, valamint magas kopás- és ütésállósággal jellemezhető. A belső réteget pedig nagy sűrűségű EPS habból készült, amely kiváló ütéselnyelést biztosít.

Kétféle viselési mód
Viseld a sisakot kedved szerint. Hosszú útra indulsz? Rögzítsd a napszemüveget! Bármikor leveheted, ha épp nincs rá szükséged. Egy speciális levehető napellenző is található, amely tovább védi a szemedet, például az ágaktól.

Gyártó: Rockbros

Modell: WT027-S

Szín: Piros

Anyag: PC + EPS

Méretek: 27 x 21 cm

Súly: körülbelül 231 g

Fejkörfogat: 57-62 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett