Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7381758550423 Márka: Rockbros

Rockbros JP008 első biciklilámpa powerbankkal 5000mAh 150lm IPX6 - fekete


Cikkszám: Rockbros-24710014001 | EAN/Vonalkód: 7381758550423 | Márka: Rockbros

Rockbros JP008 első biciklilámpa powerbankkal 5000mAh 150lm IPX6 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Rockbros JP008 első biciklilámpa minden kerékpáros kötelező kiegészítője, aki kerékpáros számítógépet használ. Speciális adapterrel rendelkezik a hosszabbított fogantyúkhoz. Az integrált powerbanknak köszönhetően nem csak az utat világítja meg, hanem menet közben töltheti készülékeit is. Tartós szerkezete és IPX6 vízállósága garantálja a megbízhatóságot minden időjárási körülmény között. Négy világítási mód és egy akkumulátor töltöttségjelző segít növelni a biztonságát az úton.

Specifikáció:
- Márka: Rockbros
- Modell: Rockbros JP008 24710014001
- Csatlakozó típusok:
- USB-C (női)
- micro USB (férfi)
- Lightning (férfi)
- USB-C (férfi)
- Akkumulátor kapacitása: 5000 mAh
- Teljesítmény: 150 lm
- Világítási módok:
- erős
- gyenge
- egyetlen villanás
- pulzáló
- Szerelési mód: Garmin tartókkal kompatibilis szerelvények
- További jellemzők: powerbank funkció, IPX6 vízálló
- Anyag: PC
- Méretek: 9.2 x 6.2 x 2.6 cm
- Súly: 124 g
- Szín: fekete
- Készlet tartalmaz:
- adapter hosszabbított kerékpár fogantyúkhoz
- USB-C - USB-A kábel

A Rockbros JP008 biciklilámpa legfontosabb előnyei:
- Növeli a használat kényelmét a Garmin mérőkkel való kompatibilitásnak köszönhetően. A lámpa kialakítása beépített tartókkal rendelkezik, amelyek kompatibilisek a Garmin mérőkkel és tartókkal.
- Hosszú élettartamot biztosít a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően. A lámpa 5000mAh akkumulátorral van felszerelve, amely USB-C porton keresztül tölthető.
- Lehetővé teszi más eszközök töltését is - beépített powerbankkal rendelkezik. Ezenkívül 3 az 1-ben kábele is van mikro USB/Lightning/USB-C csatlakozókkal.
- Megbízhatóságot garantál nehéz időjárási körülmények között is. Vízálló (IPX6), ami azt jelenti, hogy esős napokon is magabiztosan használhatja.
- Alkalmazkodik a különböző világítási körülményekhez. A lámpa négy módot kínál: erős, gyenge, egyetlen villanás, pulzáló. Beépített akkumulátor szint jelzője is van.

Kompatibilitás a Garmin mérőkkel
A Rockbros JP008 átgondolt kialakítása könnyű szerelést tesz lehetővé a Garmin mérők és más, Garmin rendszerrel kompatibilis mérők számára. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia további tartók miatt - minden szükséges egyetlen eszközben van. Ez a megoldás növeli a használat kényelmét.

Hosszú élettartam a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően
Nem kell aggódnia, hogy hosszú utak alatt hirtelen lemerül az akkumulátor. A Rockbros JP008 lenyűgöző, 5000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely kényelmesen tölthető USB-C porton keresztül. Ennek köszönhetően otthon vagy útközben is könnyedén újratöltheti a lámpát, anélkül, hogy további akkumulátorokat kellene vásárolnia.

Powerbank és beépített kábel
A Rockbros JP008 lámpa egyik legnagyobb előnye a powerbank funkció. Az 5000mAh akkumulátornak és a 3 az 1-ben kábelnek köszönhetően töltheti mobil eszközeit, mint például telefonját, navigációját vagy más kiegészítőket. Ez egy rendkívül praktikus megoldás, különösen hosszú utazások alkalmával, amikor az elektromos áram elérhetősége korlátozott lehet.

Megbízhatóság minden körülmények között
Nem kell tartania az időjárási viszonyoktól! A Rockbros JP008 lámpa IPX6 minősítésű, ami azt jelenti, hogy akár erős esőben is használhatja. A masszív szerkezet védi a lámpát a víztől, portól és szennyeződésektől, így minden körülmény között használható.

Igényeihez igazított világítás
A Rockbros JP008 biciklilámpa négy különböző világítási módot kínál: erős, gyenge, egyetlen villanás és pulzáló, ami lehetővé teszi a fény erősségének beállítását az aktuális körülményekhez. Az akkumulátor szint jelzője tájékoztatja Önt a töltöttségi állapotról, így mindig tudja, mikor kell újratölteni a lámpát. Ez a megoldás növeli biztonságát az úton, biztosítva a megfelelő láthatóságot minden körülmények között.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett