Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932112105912 Márka: Choetech

Choetech TC0021 autós töltő 2x USB-C PD 1x USB-A QC 3x szivargyújtó aljzat - fekete


Cikkszám: TC0021 | EAN/Vonalkód: 6932112105912 | Márka: Choetech

Choetech TC0021 autós töltő 2x USB-C PD 1x USB-A QC 3x szivargyújtó aljzat - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Choetech TC0021 autós töltő 2 USB-C porttal, 1 USB-A porttal és 3 szivargyújtó aljzattal - fekete

Gyakran hiányoznak a szivargyújtó aljzatok utazás közben? A Choetech TC0021 autós töltő megoldja ezt a problémát, három további szivargyújtó aljzattal, amelyek lehetővé teszik több eszköz egyidejű csatlakoztatását. Ezen felül 2 USB-C porttal és 1 USB-A porttal is fel van szerelve, amely lehetővé teszi okostelefonok, tabletek és más eszközök töltését. A töltő automatikusan beállítja a töltési teljesítményt, biztosítva a gyors és biztonságos töltést. Egy további funkció a valós idejű akkumulátor feszültségfigyelés, amely lehetővé teszi a jármű állapotának megfigyelését.

Specifikáció:
- Gyártó: Choetech
- Modell: TC0021
- Kábel hossza: 1 m
- Szivargyújtó csatlakozók maximális teljesítménye:
- 108W (12V)
- 200W (24V)
- USB portok maximális teljesítménye: 68 W
- Csatlakozó típus:
- 2 x USB-C
- 1 x USB-A
- Kimeneti áram:
- USB-C 1: max. 30 W (PD)
- USB-C 2: max. 20 W (PD)
- USB-A: max. 18 W (QC)
- Anyag: alumínium ötvözet, szilikon
- Fekete szín

A Choetech TC0021 autós töltő legfontosabb előnyei:
- Szivargyújtó szétválasztás. Lehetővé teszi több eszköz csatlakoztatását 3 további szivargyújtó aljzattal.
- Több eszköz egyidejű töltése. 2 USB-C porttal és 1 USB-A porttal rendelkezik, amely lehetővé teszi három eszköz egyidejű töltését.
- Biztosítja a töltési folyamat biztonságát. A beépített intelligens chip védi a túlmelegedés, túlterhelés, rövidzárlat és túlfeszültség ellen.
- Feszültségfigyelés az autóban. Az LED kijelző valós időben figyeli az akkumulátor feszültséget, információt adva annak aktuális állapotáról.
- Rendkívül egyszerű használat. Minden szivargyújtó aljzatnak van egy független gombja, amely lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök egyéni vezérlését.

Szivargyújtó aljzat splitter az utazás kényelméért:
A Choetech TC0021 autós töltő nemcsak töltési funkciót kínál, hanem mindenekelőtt szivargyújtó aljzat osztót. Köszönhetően a három további szivargyújtó aljzatnak, egyszerre több eszközt is csatlakoztathat, például GPS-t, autós porszívót vagy autóhűtőt. Ez a funkcionalitás sokkal kényelmesebbé teszi az utazást, mert nem kell választania, melyik eszközt csatlakoztassa.

Több eszköz egyidejű töltése:
A Choetech TC0021 autós töltő tökéletes azok számára, akiknek egyszerre több eszközt kell tölteniük. A 2 USB-C port és 1 USB-A port lehetővé teszi okostelefonok, tabletek és egyéb elektronikai eszközök egyidejű töltését. Minden port optimális teljesítményt nyújt, biztosítva a gyors és hatékony töltést, függetlenül az eszköz típusától. Ezenkívül a 12V-24V feszültséggel kompatibilis, így a töltő mind személyautókhoz, mind teherautókhoz alkalmas.

Biztonságos töltés a legmagasabb szinten:
A Choetech TC0021 töltő számára a biztonság az elsődleges szempont. A beépített intelligens chip védi a túlmelegedés, túlterhelés, rövidzárlat és túlfeszültség ellen. Így biztos lehet benne, hogy eszközei mindig biztonságban vannak töltés közben. A töltő automatikusan beállítja a teljesítményt, ami tovább védi az eszköz akkumulátorait és meghosszabbítja azok élettartamát.

Valós idejű akkumulátor feszültségfigyelés:
A Choetech TC0021 töltő egyik egyedülálló funkciója a valós idejű akkumulátor feszültségfigyelés. A beépített LED kijelzőnek köszönhetően mindig tisztában lehet az akkumulátor aktuális feszültségével. Ez nemcsak segít megőrizni az akkumulátor állapotát, hanem figyelmeztet a potenciális energia problémákra, mielőtt komoly fenyegetéssé válnának.

Egyszerű és kényelmes használat:
A Choetech TC0021 autós töltő használata rendkívül egyszerű a szivargyújtó aljzatok önálló gombjainak köszönhetően. Minden aljzat egyénileg vezérelhető, így rugalmasan kezelheti a csatlakoztatott eszközöket. Ezenkívül a szilikon csúszásgátló kialakítás biztosítja, hogy a töltő szilárdan helyén maradjon.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett