Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7016802870829 Márka: Rockbros

Rockbros 40210003001 mikroszálas kerékpár kormány markolat - fekete


Cikkszám: Rockbros-40210003001 | EAN/Vonalkód: 7016802870829 | Márka: Rockbros

Rockbros 40210003001 mikroszálas kerékpár kormány markolat - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros 40210003001 mikroszálas kerékpár kormány markolat - fekete

Felejtsd el a szabványos megoldásokat, és hagyd, hogy az innováció magával ragadjon a Rockbros kormány markolatokkal. Kiváló minőségű anyagból készültek, amelyek nem csupán remek fogásbiztonságot, hanem könnyű telepítést is biztosítanak. Élvezd a teljes irányítást és kényelmet minden egyes úton.

A termék legfontosabb előnyei:
- A legmagasabb minőségű anyag garantálja a tartósságot és a használat kényelmét. A markolatokat úgy tervezték, hogy bármilyen út viszontagságainak ellenálljanak, miközben puha tapintást biztosítanak.
- Egyszerű összeszerelés, mely lehetővé teszi a markolatok gyors cseréjét speciális eszközök nélkül. Ennek köszönhetően bárki könnyedén a saját igényeihez igazíthatja a kormányt.
- Remek fogás javítja a kerékpár irányítását, amely különösen fontos különböző terepeken való közlekedéskor. A markolatok biztos fogást nyújtanak minden mozdulatnál, növelve ezzel a biztonságot.

Műszaki adatok:
- Márka: Rockbros
- Modell: 40210003001
- Anyag: Mikroszálas

Kiváló minőségű anyag
A Rockbros markolatok gyártásához használt mikroszálas anyag nem csupán kivételes tartósságot, hanem kényelmet is garantál. Ez az anyag ellenáll a kopásnak és az időjárási körülményeknek, így a markolatok hosszú ideig kiváló állapotban maradnak.

Egyszerű összeszerelés
A Rockbros kormány markolatokat könnyű telepítésre tervezték. Ennek köszönhetően könnyedén felszerelheted vagy kicserélheted őket önállóan, függetlenül a tapasztalati szintedtől. Ideális megoldás azok számára, akik gyors és hatékony kerékpár módosításokat értékelnek.

Remek fogás
A markolatok speciális textúrája a maximális irányítást és biztonságot biztosítja menet közben. Függetlenül az időjárási körülményektől, a Rockbros markolatok garantálják a biztos fogást, ami jobb kerékpár irányítást és nagyobb vezetési élményt eredményez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett