Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7381758550409 Márka: Rockbros

Rockbros RHL1550 első biciklis lámpa 5000mAh 1500lm IPX6 - fekete


Cikkszám: Rockbros-24710011001 | EAN/Vonalkód: 7381758550409 | Márka: Rockbros

Rockbros RHL1550 első biciklis lámpa 5000mAh 1500lm IPX6 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

16700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros RHL1500 első biciklis lámpa 5000 mAh akkumulátorral, IPX6 védelemmel - fekete (tartó adapter és USB-C kábel mellékelve). Tökéletes kombináció kerékpáros számítógép vagy GPS tartókkal! A Rockbros RHL1500 biciklis lámpa ideális választás azok számára, akik értékelik az egyszerű integrációt a meglévő kerékpártartókkal. Kivételes fényerejével és 90°-os szögben való megvilágításával biztonságos vezetést biztosít a sötétben. Alumíniumból készült, tartós és könnyű. Könnyű felszerelést, módmemória funkciót és hőmérséklet érzékelőt kínál.

Specifikáció:
- Márka: Rockbros
- Modell: Rockbros RHL1500 24710011001
- Csatlakozó típus: USB-C (női)
- Akkumulátor kapacitás: 5000 mAh
- Teljesítmény: 1500 lm
- Világítási módok:
- folyamatos fény (3 szint)
- akkumulátor kímélő mód
- SOS mód
- Rögzítési módszer: Garmin és GoPro tartóval kompatibilis tartók, számlálók és tartók
- További jellemzők:
- IPX6 vízálló
- túlmelegedés védelem
- teljes akkumulátor lemerülés ellen védelmi funkció
- akkumulátor szint jelző
- utoljára használt mód emlékezése
- Anyaga: alumínium
- Méretek: 11,5 x 3 x 3,2 cm
- Súly: 150 g
- Szín: fekete
- Készlet tartalma:
- adapter meghosszabbított kerékpáros fogantyúhoz
- USB-C - USB-A kábel

Fő előnyök:
- Könnyű integráció kerékpáros számítógépek vagy GPS tartókkal, pl. Garmin és GoPro. A telepítés gyors és problémamentes.
- Kiváló láthatóságot biztosít éjszakai utak során. Maximum 1500 lumen fényerővel és 5 világítási móddal, beleértve az állóképességet és az SOS-t.
- Növeli a tartósságot szilárd konstrukciója révén. A lámpa rendkívül tartós és ellenálló, alumíniumból készült.
- Képes intelligens funkciói révén egyszerűsíti a használatot. A módmemória biztosítja, hogy a lámpa az utoljára kiválasztott módban kapcsoljon be, és a hőmérséklet-szabályozó rendszer megvédi a túlmelegedéstől.
- Növeli a használati kényelmet kompakt kialakításának köszönhetően. Mindössze 115 x 3 x 3,2 cm-es méretével a lámpa könnyen szállítható és zseblámpaként is használható.

Könnyű csatlakozás kerékpártartókhoz
A Rockbros RHL1500 biciklis lámpa könnyen integrálható számos kerékpáros számítógéppel és GPS-tartóval. A népszerű tartókkal, például a Garmin és GoPro tartóival való kompatibilitás révén a telepítés gyors és gondtalan, így azonnal élvezheti előnyeit. Ez különösen fontos azok számára, akik fejlett navigációs eszközöket használnak, és azt szeretnék, hogy a lámpa szerves részévé váljon kerékpárfelszerelésüknek.

Éjszakai utak gond nélkül
Nem kell aggódnia a láthatóság hiánya miatt éjszakai utak során. A Rockbros RHL1500 lámpa akár 1500 lumen fényereje és széles látószöge kiváló láthatóságot biztosít minden körülmény között. Az öt világítási mód, beleértve az állóképességet és az SOS-t, lehetővé teszi, hogy a fény intenzitását az aktuális igényeinek megfelelően állítsa be, ami jelentősen növeli a közúti biztonságot. Fontos, hogy a lámpának beépített 5000 mAh akkumulátora és USB-C portja van, így könnyen feltöltheti az akkumulátort, hogy mindig világítson. Ha az akkumulátor szintje 15%-ra csökken, a lámpa 400 vagy 200 lumen fényerővel fog világítani az energia megtakarítása érdekében.

Szilárd konstrukció évekig
A Rockbros RHL1500 biciklis lámpa kiváló minőségű alumíniumból készült, ami biztosítja rendkívüli tartósságát. Ez a lámpa nem hagy cserben, függetlenül az időjárási viszonyoktól vagy az út nehézségeitől. Az alumínium burkolat védi a sérülésektől, miközben könnyű és könnyen szállítható. Ráadásul az IPX6 vízállóság biztosítja a biztonságos használatot még esőben is, így elengedhetetlen minden időjárási körülmény között.

Intelligens funkciók az Ön kényelme érdekében
A fejlett módmemorizálásnak köszönhetően a Rockbros RHL1500 lámpa emlékszik az utolsó kiválasztott világítási módra, így nem kell minden alkalommal beállítani. A hőmérséklet-szabályozási rendszer biztonságot nyújt azáltal, hogy automatikusan kikapcsolja a lámpát, ha a hőmérséklet meghaladja a 100 fokot. Korábban, ha a hőmérséklet 80 fok fölé emelkedik, a lámpa fokozatosan kikapcsol.

Kompakt és multifunkcionális
A Rockbros RHL1500 biciklis lámpa a kompakt kialakítás és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Mindössze 115 x 3 x 3,2 cm méretű, rendkívül praktikus és zseblámpaként is használható. Könnyű súlya nem rontja a teljesítményt, így tökéletes eszköz kerékpáron és a kerékpáron kívül is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett