Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316145726 Márka: Rockbros

Biciklis teljes ujjú kesztyű Rockbros méret: L S169-1BR (piros-fekete)


Cikkszám: S169-1BR-L | EAN/Vonalkód: 5905316145726 | Márka: Rockbros

Biciklis teljes ujjú kesztyű Rockbros méret: L S169-1BR (piros-fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros kerékpáros kesztyűk méret: L S169-1BR (fekete és piros).

Tartós és kényelmes kerékpáros kesztyűt keresel? Válaszd a Rockbros S169-1BR-t L méretben! Élvezd a kényelmet a kerékpározás során, és felejtsd el a nyomokat. A kesztyűk légáteresztő anyagokból készülnek, hogy megakadályozzák az izzadást. További előnyük a gélpárnák, amelyek tökéletesen elnyelik a rázkódásokat és még nagyobb kényelmet biztosítanak.

Élvezd az utat
Hosszú órákat töltesz a biciklin? Gondoskodj a kényelmedről, és búcsúzz el a fájdalmas bőrkeményedésektől! A Rockbros kesztyűk rendkívül könnyűek és légáteresztő anyagokból készültek, hogy biztosítsák a kényelmet a kerékpározás során. Speciális párnázatok felelősek a megbízható rázkódáscsillapításért, és a csúszásgátló felület garantálja a biztos fogást. Ezenkívül a tépőzáras zár lehetővé teszi, hogy jobban igazítsd a kesztyűket az igényeidhez.

Javított kivitel
Magas minőségű nylonból készülnek a kesztyűk, ami nagy tartósságot és ellenállóságot biztosít a károsodásokkal szemben. Tökéletesen fognak szolgálni hosszú időn keresztül! Nyári utakra is kiválóak. Ráadásul az ujjatlan kesztyűk lehetővé teszik, hogy kényelmesen használd az okostelefonodat. Így bármikor válaszolhatsz egy üzenetre, megnézheted az útvonalat a térképen, vagy fogadhatod a telefonhívást.

Gyártó: Rockbros
Modell: S169-1BR
Méret: L
Szín: Fekete és piros
Anyag: Nylon

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett