Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316146273 Márka: Rockbros

Rockbros 10134PL biciklis napszemüveg (kék)


Cikkszám: 10134PL | EAN/Vonalkód: 5905316146273 | Márka: Rockbros

Rockbros 10134PL biciklis napszemüveg (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros biciklis napszemüveg 10134PL
Védje szemét és biztosítson nekik kiváló napsugár védelmet a Rockbros-szal. A polarizált szűrős szemüveg kiváló láthatóságot biztosít minden körülmény között, és a nagy lencse felületének köszönhetően szinte akadálytalan látómezőt biztosít. A termék magas minőségű termoplasztikus anyagból készült, ami kimagasló hajlítási és nyúlási erősséget biztosít neki. Rendkívül könnyűek és állítható orrnyergekkel rendelkeznek, ami pozitívan befolyásolja a szemüveg kényelmét. 400 UV védelmet biztosítanak és korrektor keretekkel is viselhetőek, amelyek a szettben találhatóak.

Több látás polarizációval
A Rockbros 10134PL nem csak egyszerű napszemüveg! A polarizált szűrő hatékonyan csökkenti a visszavert fény mennyiségét, így nem lát zavaró csillogást és visszaverődéseket. Továbbá, a polarizáció révén a színtelítettség sokkal magasabb, mint a szűrő nélküli lencsék esetében, ami tovább javítja a látáskomfortot. Az ilyen megoldások révén a 10134PL szemüveg kiválóan alkalmas vezetéshez, valamint horgászathoz, hegyi vagy tengerparti kirándulásokhoz.

Kiváló minőségű kivitelezés
A Rockbros napszemüvegek készítéséhez magas minőségű anyagok kerültek felhasználásra. Az ultrarugalmas és könnyű termoplasztikus anyagból készült keretek rendkívül ellenállóvá teszik a szemüveget a sérülésekkel szemben, és kényelmesebbé teszik a viselést. A polikarbonát használata biztosítja, hogy a lencsék ne karcolódjanak és ne sérüljenek meg az ütésektől. A magas 400 UV védelem használata megvédi látását a káros UVA, UVB, UVC, valamint kék fénytől.

Integrált korrektor keretek
Rövidlátó és nehezen boldogul szemüveg nélkül? Most már nem probléma! A Rockbros szemüveg integrált, korrektor lencséhez tervezett keretekkel rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek a polarizált lencséhez és gumipántokkal vannak elválasztva tőle. Csak annyit kell tennie, hogy a megfelelő lencséket behelyezi a keretekbe, és tisztán és világosan láthat bárhol is jár.

A csomag tartalma:
-Szemüveg x 1
-Szemüvegtok x 1
-Tisztítókendő x 1
-Szemüveg tasak x 1
-Polarizációs tesztkártya x1
-Integrált korrektor keretek x 1

Gyártó: Rockbros
Modell: 10134PL
Lencsék: Polarizált
UV védelem: 400 UV
Keretsz övet: TR90
Lens material: Polikarbonát
Súly: kb. 29 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett