Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7016802870713 Márka: Rockbros

Rockbros BT1001BLBK szivacsos bicikli kormány markolat - kék és fekete


Cikkszám: Rockbros-BT1001BLBK | EAN/Vonalkód: 7016802870713 | Márka: Rockbros

Rockbros BT1001BLBK szivacsos bicikli kormány markolat - kék és fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros BT1001BLBK szivacsos bicikli kormány markolat - kék és fekete
Felejtsd el a hagyományos megoldásokat, és engedd, hogy az innováció magával ragadjon a Rockbros kormány markolatokkal. Kiváló minőségű anyagból készültek, melyek nem csupán kiváló fogást biztosítanak, de könnyen is szerelhetők. Élvezd minden utazást teljes kontrollal és kényelemmel.

Műszaki adatok:
- Márka: Rockbros
- Modell: BT1001BLBK
- Anyag: Műanyag (Szivacs)

A termék legfontosabb előnyei:
- A legmagasabb minőségű anyag garantálja a tartósságot és a kényelmet. A markolatok úgy lettek kialakítva, hogy bármilyen útviszony közepette is puha tapintást biztosítsanak.
- Egyszerű összeszerelés lehetővé teszi a markolatok gyors cseréjét speciális szerszámok nélkül. Ennek köszönhetően bárki könnyedén testreszabhatja a kormányt a saját igényei szerint.
- Kiváló fogás javítja a kerékpár irányítását, ami különösen fontos a különböző terepeken történő biciklizéskor. A markolatok minden mozdulatnál magabiztosságot biztosítanak, növelve a biztonságot.

Kiváló minőségű anyag
A szivacs használata a Rockbros markolatok gyártásánál nem csupán kivételes tartósságot, hanem kényelmet is garantál. Ez az anyag ellenáll az kopásnak és az időjárási körülményeknek, így a markolatok hosszú ideig kiváló állapotban maradnak.

Egyszerű összeszerelés
A Rockbros kormány markolatok az egyszerű telepítés jegyében készültek. Ennek köszönhetően könnyedén felszerelheted vagy cserélheted őket saját kezűleg, függetlenül a tapasztalati szintedtől. Ez ideális megoldás azok számára, akik gyors és hatékony módosításokat értékelnek a kerékpárjukon.

Kiváló fogás
A markolatok speciális textúráját úgy tervezték, hogy maximális irányítást és biztonságot biztosítson a biciklizés során. Az időjárási körülményekre való tekintet nélkül a Rockbros markolatok biztos fogást garantálnak, ami jobb irányítást és nagyobb vezetési élményt nyújt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett