Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7016802870874 Márka: Rockbros

Rockbros FK338 kulacstartó biciklihez - piros és sárga


Cikkszám: Rockbros-31210007005 | EAN/Vonalkód: 7016802870874 | Márka: Rockbros

Rockbros FK338 kulacstartó biciklihez - piros és sárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros FK338 kulacstartó biciklihez - piros és sárga

Felejtsd el a hagyományos megoldásokat és ismerd meg a Rockbros FK338 kulacstartót, amely a legújabb technológiákat és dizájnt ötvözi. Kiváló minőségű PC anyagból készült, ez a kulacstartó nemcsak tartósságot garantál, hanem stílusos megjelenést is két színválasztási lehetőséggel. Az egyszerű összeszerelhetőségnek köszönhetően, amely csak egy szerszámot igényel, gyorsan és könnyen felkészítheted a biciklidet az útra.

Specifikáció:
- Márka: Rockbros
- Model: FK338
- Anyag: PC
A Rockbros FK338 legfontosabb előnyei:
- Tartósság és stílus a kiváló minőségű PC anyagnak köszönhetően. Ez az anyag nemcsak tartósságot, hanem esztétikus megjelenést is biztosít, amely bármilyen biciklihez illik.
- Egyszerű összeszerelés egy szerszámmal. Lehetővé teszi a gyors és könnyű telepítést, nem igényel szakértői ismereteket vagy további szerszámokat.
Kiváló minőségű anyag A Rockbros FK338 kulacstartó innovatív PC anyagból készül, amely nemcsak a tartósságot és a sérülésállóságot biztosítja, hanem elegáns megjelenést is nyújt. Ez a tulajdonság teszi a tartót tökéletes kiegészítővé minden biciklihez, függetlenül annak stílusától.
Egyszerű összeszerelés Az átgondolt kialakításnak köszönhetően a kulacstartó telepítése gyerekjáték és csak egy szerszámot igényel. Ez a megoldás időt takarít meg és gyors alkalmazkodást tesz lehetővé a kerékpáros igényeihez.

Kategória: Biciklis kiegészítők

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett