Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141407950 Márka: QCY

QCY GTS S2 Okosóra (fekete)


Cikkszám: S2-Black | EAN/Vonalkód: 6957141407950 | Márka: QCY

QCY GTS S2 Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A QCY GTS S2 egy multifunkcionális okosóra, amely nemcsak a lépéseid számát és az időt méri, hanem segít a tested ápolásában is! Többek között a készülék figyeli az alvásodat és a pulzusodat, valamint több mint 100 sportágban mérheted vele a fejlődésedet! Értesít a bejövő üzenetekről, hívásokról és alkalmazások értesítéseiről, mint például a Facebook, Instagram, Twitter stb., és lehetővé teszi a zenelejátszó és hívások kezelését. Emellett számos alapfunkcióval rendelkezik, mint például ébresztőóra és stopper. Impozáns kijelzője van és a QCY alkalmazással működik. Az S2 az új személyi asszisztensed!

Hosszú üzemidő
Az okosórád hosszan fog kísérni téged! Alapvető használattal akár 14 napig működik! Ha az alkalmazással együtt használod, a készülék 4 napig bírja. Aggódsz, hogy a legrosszabbkor hagy cserben? Ne aggódj! Az S2 emlékeztetni fog, amikor tölteni kell!

Személyi asszisztensed
A QCY okosórával minden szükséges információ egy karnyújtásnyira van tőled. Egy kis készülék lehetővé teszi, hogy könnyedén kezeld a zenéid, fotót készíts, ellenőrizd az időjárást vagy beállítsd az ébresztőórát. Értesít a bejövő hívásokról és szöveges üzenetekről, valamint méri a stressz-szintedet és érzelmeidet, és segít javítani a légzésed minőségét.

Érd el céljaidat és dönts meg több rekordot
Az S2-vel a csuklódon mindig tudod, milyen távolságot tettél meg, hány lépést tettél és mennyi kalóriát égettél el közben. Az okosóra több mint 100 sportágat kínál, amelyekben mérheted a fejlődésedet! Futás, aerobik, tánc? Mi a helyzet a görkorcsolyázással, gyephokival vagy síeléssel? Válaszd ki a kedvenc sportodat vagy fedezd fel új szenvedélyed a QCY-vel!

Egészséged őre
Mi mással lephet meg még az S2? Az óra figyeli az alvásod minőségét, valamint a természetes ciklusaidat is. Az alkalmazásban hozzáférhetsz minden szükséges információ és diagram feljegyzéséhez. Megtudhatod például, hogy a szíved megfelelően működik-e, és gyorsan reagálhatsz, ha aggasztó tünetek jelentkeznek. A készülék figyeli a vér oxigéntelítettségi szintjét és a menstruációs ciklust is, így mindig kéznél lehet a naptárad!

Kényelmes és praktikus
Az okosóra szilikonpánttal van felszerelve, ami kényelmes használatot biztosít. A bőrbarát anyag kényelmet biztosít még intenzív edzések során is. Sőt, a készülék vízállósági besorolása IPX8, így nem kell aggódnod az izzadságcseppek vagy eső miatt – az okosórád biztonságban van!

Impozáns kijelző
A QCY S2 1,85 hüvelykes kijelzőjével és 2,5D széleivel tűnik ki. Teljes színű és HD minőségű képeket jelenít meg, melyek lenyűgöző vizuális élményt nyújtanak. Több mint 100 számlap közül választhatsz, így könnyen személyre szabhatod az okosórád megjelenését. Válaszd azt, ami tökéletesen tükrözi a karakteredet vagy változtasd meg hangulatod szerint!

Ne válj meg a zenéidtől
A telefonodhoz csatlakoztatott S2 lehetővé teszi, hogy kezeld a zenelejátszódat, így bármit is csinálsz vagy bárhol is vagy, nem kell elővenned a telefonod, hogy számot válts vagy szabályozd a hangerőt. Nézd meg, milyen kényelmes!

Beszélj szabadon
Valaki hív, de nincs kéznél a telefonod? Válaszolj az okosóráról! Egy kattintással fogadhatod a bejövő hívást! Ahhoz, hogy a Bluetooth hívás funkció működjön, az S2-t csatlakoztatni kell a telefonodhoz.

Tartozékok:

- Okosóra
- Kábel
- Használati útmutató

Gyártó: QCY

Modell: S2

Méretek: 43,7 x 36,4 x 12 mm

Szíj méretei: 120,5 x 22 mm (hosszú változat); 80,5 x 22 mm (rövid változat)

Súly: 18,3 g (óra); 40 g (óraszíj)

Kijelző: 1,85'' HD TFT

Felbontás: 240 x 280

Akkumulátor kapacitás: 280 mAh

Akkumulátor élettartam: 14 nap alapvető funkciókkal; 4 nap Bluetooth használatával

Alkalmazás: QCY

Kompatibilitás: Android 6.1 vagy újabb verzió / iOS 12.0 vagy újabb verzió

Nyelv: Angol, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, koreai, japán, német, spanyol, francia, olasz, portugál, arab, lengyel, orosz, dán, török, indonéz, cseh

Sportmódok: Futópad, szobakerékpár, jóga, ugrókötél, trambulin, magasugrás, távolugrás, lépcsőzés, orbitrek, guggolás, húzódzkodás, fekvőtámasz, plank, torna, evezés, pilates, lépcsőmászás, súlyzós edzés, hasizom edzés, lovaglás, kerékpározás, hegymászás, túrázás, kosárlabda, gyephoki, tenisz, kézilabda, bowling, röplabda, golf, tánc, Tai Chi, síelés, harcművészetek...

Fő funkciók: Lépésszám, pulzusmérés, kalóriák, vér oxigénszintje, alvásfigyelés, menstruáció, légzőgyakorlatok, stresszmérés, érzelmek, naptár, óra, különböző számlapok választása, OTA frissítés, hívások visszautasítása, lejátszó vezérlése, fotók, stopper, hívásértesítések, SMS értesítések, ébresztőóra, alkalmazás értesítések, alacsony töltöttség értesítés, időjárás, időzítő, telefon keresése, ne zavarjanak mód

Push értesítések: Twitter, Facebook, Gmail, WhatsApp, Messenger, QQ, Wechat

Alkalmazás: QCY APP

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett