Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664934465 Márka: HAYLOU

Haylou Solar Pro okosóra (fekete)


Cikkszám: Solar Pro Black | EAN/Vonalkód: 6971664934465 | Márka: HAYLOU

Haylou Solar Pro okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Értékeled a kényelmet, az elegáns dizájnt és a csúcsminőségű funkcionalitást? A Haylou Solar Pro okosóra pont neked való! Kombinálva a legfontosabb funkciókat, sok érdekes lehetőséget és kényelmet kínál a mindennapi használat során, és tartós kialakítása révén ideális választás azok számára, akik aktívan szeretnek időt tölteni.

Magas képminőség
A Haylou Solar Pro okosóra egy 1,43 hüvelykes AMOLED képernyővel rendelkezik, 466 x 466 felbontással és 60Hz-es frissítési gyakorisággal. Ez a rugged és erőteljes kijelző csodálatos képminőséget biztosít, ideális bármilyen tartalom megtekintésére. A beépített forgó gombok széles körű érdekes lehetőségeket és menüket kínálnak, amelyeket egyénileg testre szabhat. Ezenkívül az advanced Bluetooth 2-in-1 chipjének köszönhetően az okosóra stabil és tartós kapcsolatot biztosít. Feldolgozási képessége akár 80%-kal gyorsabb, és a 2.5D GPU lehetővé teszi dinamikus és sima háttérképek beállítását az órán, így még élvezetesebbé teszi a használatot.

Biztonság érdekében
Az okosóra nagy ellenállósággal rendelkezik mindenféle károsodás és akadály ellen, beleértve az extrém hőmérsékleteket (–40-től 55 fokig), páratartalmat (akár 95%), sokkokat, eséseket, jég- és vízállóságot (2ATM). Tökéletes eszköz azok számára, akik szeretik a szabadban végzett tevékenységeket, például futást vagy túrázást.

Kiváló minőségű kapcsolatok és SOS funkció
A Haylou Solar Pro lehetővé teszi a telefonhívások kezdeményezését Bluetooth-on keresztül, és a beépített audiofelvétel chip garantálja a HiFi szintű hangminőséget - a mély basszustól a tiszta magas hangokig. Az SOS funkció automatikus vészhívásokat biztosít, biztonságban tartva téged. Ezenkívül nagyon intuitív a használata - csak kattints háromszor a legfelső gombra az órán a bekapcsolásához. Az óra támogatja a hangasszisztens opciót is, amely reagál olyan parancsokra, mint hívások fogadása, elutasítása és kezdeményezése, ébresztő beállítása, az időjárás és az idő ellenőrzése, és még sok más. Ez megkönnyíti a mindennapi feladatok kéz nélküli kezelését.

Folyamatos egészségügyi megfigyelés
Az okosóra átfogó egészségügyi megfigyelést kínál a nap folyamán, beleértve a pulzusmérést, az SpO2 és a vérnyomás mérését, az alvás minőségének figyelését, egy kifejezetten nők számára kialakított módot, és még az érzelmeidet is képes elemezni. Részletes időjárási információkat nyújt, lehetővé teszi a zene kezelését, SMS-értesítéseket küld, van kalkulátor, ébresztőóra és stopper funkció, és még sok más.

Hosszú akkumulátor-élettartam
A Haylou Solar Pro nagyon hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik, készenléti módban akár 20 napig, normál használat mellett pedig akár 7 napig is bírja. Megbízható társ a mindennapokban és hosszabb utazások során, sokoldalú funkciókat és kivételes tartósságot kínálva.

Divatos és funkcionális dizájn
Az okosóra könnyű és stílusos kialakítása kényelmessé teszi a viselést, még extrém edzés közben is. Több mint 100 különböző edzésmódot és több mint 150 témát kínál, amelyeket személyre szabható és online letölthető, hogy az órát az életstílusodhoz illeszkedve testre szabhasd. A Haylou Solar Pro okosóra a modern technológia, az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, mely megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak.

Gyártó: Haylou
Modell: Solar Pro
Szín: fekete
Méret: 55mm x 49mm x 12mm
Szíj szélessége: 22mm
Súly: 45g (szíjjel együtt)
Kijelző: 1.43" AMOLED
Felbontás: 466 x 466
Akkumulátor kapacitás: 300mAh
Üzemidő: Kb. 7 nap (20 nap készenléti módban)
Vízállóság: 2ATM
Adatszinkronizációs platform: Haylou Fun
Edzés típusok száma: 100+
Frissítési gyakoriság: 60Hz
Csatlakoztathatóság: Bluetooth V5.2
GPU: 2.5D

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett