Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417484957 Márka: PURO

Puro 03 Nude szilikon tok iPhone 16 Pro - átlátszó


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P6103NUDETR-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417484957 | Márka: PURO

Puro 03 Nude szilikon tok iPhone 16 Pro - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro 03 Nude szilikon tok iPhone 16 Pro - átlátszó
Fedezd fel a Puro 03 Nude MagSafe szilikon tokot, amely ötvözi az eleganciát, a funkcionalitást és a modern technológiát, hogy maximális védelmet és stílust biztosítson iPhone 16 Pro készülékednek. Az újrahasznosított anyagokból készült és GRS tanúsítvánnyal rendelkező tok nemcsak a telefonodat, hanem a környezetet is védi. A megemelt élek növelik a kijelző és a kamera védelmét, minimalizálva a sérülések kockázatát. Ideális megoldás azoknak, akik a modern dizájnt és a kiemelkedő védelmet értékelik.

Specifikáció:
-Márka: Puro
-Sorozat: Puro 03 Nude
-Anyag: TPU
-Tanúsítvány: GRS
-Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
-Szín: átlátszó

A Puro 03 Nude szilikon tok legfontosabb előnyei:
-GRS tanúsítvány: A tok újrahasznosított anyagokból készült, és megfelel a Global Recycled Standard (GRS) előírásainak, ami kiemeli annak környezetbarát jellegét.
-Kijelző és kamera védelem: A megemelt élek védelmet nyújtanak az iPhone kényes részeinek, mint például a kijelző és a kamera, a karcolásokkal és ütésekkel szemben.
-Stílus és védelem: A Puro 03 Nude elegáns megjelenésével és fejlett védelmével nagyszerű választás a mindennapi használatra.

GRS tanúsítvány a környezetbarát megközelítéshez
A Puro 03 Nude MagSafe tok újrahasznosított anyagokból készült, és GRS (Global Recycled Standard) tanúsítvánnyal rendelkezik. Így e termék választásával nemcsak a telefonodról, hanem a környezet védelméről is gondoskodsz, támogatva a fenntartható fejlődést és bolygónk védelmét.

Megemelt élek a további védelemért
A Puro 03 Nude MagSafe tok megemelt élei további védelmet biztosítanak a kijelzőnek és a kamerának, jelentősen csökkentve a sérülések kockázatát esés vagy véletlenszerű ütések esetén. Ideális választás, ha a készüléked biztonsága a legfontosabb számodra.

A stílus és a funkcionalitás kombinációja
A Puro 03 Nude tok a minimalista stílust és a fejlett védelmet ötvözi. Modern dizájnjának és semleges színének köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen stílushoz, miközben teljes funkcionalitást és kiemelkedő védelmet biztosít.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett