Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363351 Márka: Hurtel

Liquid Silicone tok MagSafe for iPhone 16 Pro - sötétkék


Cikkszám: Liquid Silicone Case MagSafe for iPhone 16 Pro Dark Blue | EAN/Vonalkód: 5907769363351 | Márka: Hurtel

Liquid Silicone tok MagSafe for iPhone 16 Pro - sötétkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Liquid Silicone tok MagSafe for iPhone 16 Pro - sötétkék Élvezze a páratlan kényelmet a Liquid Silicone tokkal MagSafe funkcióval. Nem csak hatékonyan védi a telefonját, hanem megkönnyíti a mágneses kiegészítők, például az indukciós töltők vagy pénztárcák használatát is a MagSafe funkció révén. A kivételesen sima folyékony szilikon bevonat kellemes tapintású, miközben könnyedséget biztosít. A Liquid Silicone tok MagSafe funkcióval gondoskodik róla, hogy telefonja mindig biztonságban, tisztán és akcióra készen álljon.

Specifikáció:
- Sorozat: Liquid Silicone tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: sötétkék

A Liquid Silicone tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Megkönnyíti a MagSafe kiegészítők használatát. Könnyedén csatlakoztathat egy indukciós töltőt, mágneses tartót vagy pénztárcát. Az erős mágnesek stabil kapcsolatot biztosítanak.
- A tok megerősített szerkezete védi a telefont az esések okozta károktól. A nagy szilárdságú anyag kiváló védelmet nyújt.
- Véd a szennyeződésektől és ujjlenyomatoktól. A tok felülete porálló és könnyen tisztítható.
- A jól átgondolt kialakítás védi a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Az emelt élek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a felületekkel.
- A folyékony szilikon kellemes tapintású. Az anyag könnyű és kényelmes a mindennapi használatra.

Mágneses kiegészítők mindig kéznél A Liquid Silicone tok használata MagSafe funkcióval igazi élményt nyújt. Az erős mágnesek lehetővé teszik, hogy könnyedén csatlakoztasson indukciós töltőt, mágneses tartókat és egyéb kiegészítőket. Többé nem kell eltávolítania a tokot, hogy telefonja minden funkcióját kihasználja.

Telefonja védelme a károsodások ellen A Liquid Silicone tok MagSafe funkcióval megerősített szerkezete védi telefonját a nem kívánt esések hatásaitól. A tok tartós anyagból készült és elnyeli az ütéseket, minimalizálva ezzel a készülék károsodásának kockázatát.

Puha tapintás, ami jó érzés A Liquid Silicone tok MagSafe funkcióval lenyűgöz a folyékony szilikon puhaságával, amely bőrbarát. Az anyag nemcsak könnyű, hanem nagyon tartós is, hosszú távon biztosítja a kényelmet és védelmet. Tökéletes kombinációja a stílusnak és a funkcionalitásnak.

Tisztaság és esztétika minden nap Egy speciális, ujjlenyomatoknak ellenálló bevonat gondoskodik arról, hogy telefonja mindig újnak tűnjön. Könnyedén eltávolíthatja róla a szennyeződéseket, ami tovább növeli a használat kényelmét.

Képernyő és lencse biztonsága A Liquid Silicone tok MagSafe funkcióval emelt szélei védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól. Ennek köszönhetően telefonja mindig biztonságban van, még akkor is, ha arccal lefelé helyezi le. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik minden részletre odafigyelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett