Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308369 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WGWCW USB-A USB-C 20W hálózati töltő - fehér


Cikkszám: WGWCW | EAN/Vonalkód: 5907769308369 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WGWCW USB-A USB-C 20W hálózati töltő - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky WGWCW hálózati töltő USB-A és USB-C csatlakozókkal, akár 20W teljesítménnyel - fehér A Wozinsky WGWCW hálózati töltő olyan készülék, amelyre mindenkinek szüksége van, aki egyszerre két eszköz gyors és hatékony töltésére vágyik. Két USB portjának (USB-A és USB-C) köszönhetően ez a modell lehetővé teszi okostelefonok, tabletek és kisebb elektronikai eszközök töltését. A teljesítményre tervezett töltő támogatja a leggyorsabb töltési technológiákat, biztosítva, hogy eszközei mindig készen álljanak. Kis méreteinek köszönhetően ideális mind otthoni, mind utazási használatra. A biztonságot a CE és RoHS tanúsítványok garantálják.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WGWCW
- Bemenő teljesítmény: 100-240V 50-60Hz 0.5A
- Kimeneti teljesítmény:
- USB-C: 5V/3A, 9V/2.22A, 10V/2A, 12V/1.67A (max. 20W)
- USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 10V/2A, 12V/1.5A (max. 18W)
- Anyag: PC, ABS
- Fehér szín

A WGWCW hálózati töltő legfontosabb előnyei:
- Optimális töltést biztosít két eszköz számára egyszerre. Beépített USB-C és USB-A portokkal rendelkezik, amelyek összekapcsolva 15W teljesítménnyel működnek.
- Számos eszközzel kompatibilis. A töltő univerzális USB-C és USB-A csatlakozókkal rendelkezik, amelyek sokoldalú töltési megoldásokat kínálnak.
- Gyorsan és hatékonyan tölt. Beépített fejlett gyors töltési technológiákkal, mint például Power Delivery 2.0 és 3.0, Quick Charge 2.0 és 3.0, valamint SCP, FCP, BC1.2.
- Tartósságot és könnyű hordozhatóságot garantál. A töltő kompakt méretekkel és masszív konstrukcióval rendelkezik.
- Biztonságos. HITELTABÍTOTT CE és RoHS tanúsítványokkal rendelkezik, amelyek megerősítik magas minőségét.

USB-C és USB-A portok a gyors töltéshez A Wozinsky WGWCW töltő USB-C és USB-A portokkal van felszerelve, amelyek 20W, illetve 18W teljesítménnyel kínálnak gyors töltést. Mindkét port együttes használatakor a töltési teljesítmény 15W, ami tökéletes telefon és tablet egyidejű töltéséhez.
Széles körű eszközkompatibilitás Az univerzális csatlakozóknak köszönhetően a Wozinsky WGWCW töltő számos eszközzel kompatibilis. Használható legújabb okostelefonok, e-könyv olvasók, dohányhevítők, USB lámpák vagy akár power bankok töltéséhez is. Az ilyen sokoldalúság elengedhetetlenné teszi minden otthonban és irodában.
Fejlett töltési technológiák az optimális teljesítményért A Wozinsky WGWCW töltő a legújabb töltési technológiákat használja, beleértve a Power Delivery és Quick Charge technológiákat. Ezek a technológiák a szokásosnál gyorsabb töltést tesznek lehetővé, ami különösen fontos, ha gyorsan fel kell töltened eszközeidet (kompatibilis az e szabványokkal).
Kompakt méretek, tökéletes utazáshoz Kis méretének köszönhetően a Wozinsky WGWCW töltő könnyen bepakolható, és tökéletes utazáshoz. A PC és ABS anyagokból készült masszív konstrukció biztosítja a tartósságot, így különböző körülmények között használhatod anélkül, hogy félned kellene a sérülésektől.
CE és RoHS tanúsítványok a biztonságos használatért A biztonság kulcsfontosságú szempont egy töltő választásakor. A Wozinsky WGWCW modell CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megfelel a magas európai biztonsági szabványoknak. Ez garantálja, hogy a termék biztonságos számodra és eszközeid számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett