Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726255134 Márka: PowerLocus

PowerLocus P3 Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók (fekete-arany)


Cikkszám: pwl-p3-blackgold | EAN/Vonalkód: 5060726255134 | Márka: PowerLocus

PowerLocus P3 Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók (fekete-arany)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus P3 Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók (fekete és arany)

Ismerd meg az elegancia és a fejlett technológia kombinációját a PowerLocus P3 vezeték nélküli fejhallgatókban, amelyek kiváló hangminőséget és kivételes kényelmet biztosítanak. Hosszú üzemidővel (akár 50 óra), megbízható Bluetooth 5.3 kapcsolattal és magas színvonalú 40 mm-es meghajtókkal ideális választás lesz a igényes felhasználók számára.

Hosszú üzemidő, gyors töltés
A fejhallgató egyik legnagyobb előnye a hosszú működési ideje, amely körülbelül 40-50 óra. Ráadásul mindössze körülbelül 2 óra elegendő a feltöltéshez. Nem kell sokáig várnod! Emellett a PowerLocus P3 támogatja a gyors töltést - körülbelül 10 perc alatt további 3 órányi zenehallgatásra alkalmas.

Két csatlakozási lehetőség
A PowerLocus P3 nagy rugalmasságot kínál a 3,5 mm-es audiokábellel való vezetékes és a Bluetooth 5.3 technológián alapuló vezeték nélküli csatlakozási lehetőségekkel, amelyek stabil, megbízható átvitelt és alacsony késleltetést biztosítanak. Így szabadon válthatsz az eszközök között, és hallgathatod a zenét, ahogyan szeretnéd! A Multi Point technológia is elérhető, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót egyszerre több eszközzel párosítsd.

Hangzás, ami elvarázsol
Tapasztald meg, hogy mennyire jól szólhatnak kedvenc dalaid. A fejhallgatók kiváló minőségű 40 mm-es meghajtókat használnak, és széles frekvenciaválasz-tartományt kínálnak 20 Hz és 20 000 Hz között. Ennek eredményeként mély, részletgazdag hangzást és kiváló hangminőséget biztosítanak, amely még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel.

Kivételes kényelem
Gyakran hallgatsz zenét hosszú órákon keresztül? Gondoskodj a kényelmedről! A fejhallgató fülkagylói rendkívül puha anyagokkal vannak bélelve, ami nagyon kényelmessé teszi őket. Ezenkívül az állítható fejpánt kialakítás lehetővé teszi, hogy az igényeidhez igazítsd. A PowerLocus P3 nagyon könnyű is (mindössze 191 g) és összecsukható kivitelű - szállítása és tárolása nem jelent majd problémát.

Beépített mikrofon
Szerezz be olyan fejhallgatót, amely telefonhívásokhoz, online játékhoz vagy online értekezleteken való részvételhez is kiválóan alkalmas. A P3 modell beépített, kiváló minőségű mikrofonnal rendelkezik, amely megbízhatóan rögzíti a hangodat, így biztosítva a kiváló hangminőséget. Ennek köszönhetően beszélgetőpartnereid minden gond nélkül hallani fognak.

A csomag tartalma:
- Fejhallgató
- 3,5 mm-es audiokábel
- Töltőkábel

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p3-blackgold
Szín: Fekete-arany
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audiokábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: Körülbelül 40-50 óra
Töltési idő: Körülbelül 2 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvencia válasz: 20 Hz - 20,000 Hz
Mikrofon: Igen
Multi Point technológia: Igen
Súly: 191 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett