Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726254991 Márka: PowerLocus

PowerLocus P1 vezeték nélküli fejhallgató (fekete és fehér)


Cikkszám: pwl-p1-blackblue | EAN/Vonalkód: 5060726254991 | Márka: PowerLocus

PowerLocus P1 vezeték nélküli fejhallgató (fekete és fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus P1 vezeték nélküli fejhallgató (fekete és kék)
Ismerd meg a PowerLocus P1 vezeték nélküli fejhallgatót - modern megoldás mindazok számára, akik értékelik a magas hangminőséget, a kényelmet és a funkcionalitást. A 40 mm-es meghajtók kiváló hangzást garantálnak, míg a Bluetooth 5.3 kapcsolat megbízható vezeték nélküli átvitelt biztosít. A termék széles körű kompatibilitásáról és ergonomikus kialakításáról is ismert.

Különböző csatlakozási lehetőségek
A PowerLocus P1 vezetékes (3,5 mm-es audiokábellel) és vezeték nélküli kapcsolatot is kínál - a Bluetooth 5.3-nak köszönhetően, amely stabil, gyors és megbízható átvitelt biztosít. Így pontosan úgy hallgathatod kedvenc zenéidet, ahogyan szeretnéd! Érdemes megemlíteni a Multi Point funkciót is, amely lehetővé teszi a fejhallgató több eszközzel való párosítását.

Sok órányi zenehallgatás
A fejhallgató egyetlen töltéssel 15-20 órás üzemidőt biztosít. Tehát annyi ideig hallgathatod a zenét, ameddig csak szeretnéd - felejtsd el a korlátokat! Ráadásul csak körülbelül 2 órát vesz igénybe a P1 teljes feltöltése, így gyorsan felkészítheted a következő használatra. Nem kell sokáig várnod, hogy visszatérhess kedvenc dalaidhoz!

Kiváló hangminőség
A PowerLocus P1 40 milliméteres meghajtókkal van felszerelve, és széles frekvenciatartományt kínál 20 Hz-től 20 000 Hz-ig. Ez lehetővé teszi, hogy mély basszust, részletekkel teli hangzást és kiváló hangminőséget élvezhess, függetlenül attól, hogy milyen zenei műfajt hallgatsz.

A kényelem érdekében
A fejhallgatót a te kényelmedet szem előtt tartva tervezték. Puha fülpárnák, állítható fejpánt és összecsukható kialakítás biztosítja a kényelmes viselést és az egyszerű tárolást. Ráadásul a P1 mindössze 168 grammot nyom - ne aggódj a fáradtság miatt még hosszabb használat esetén sem.

Beépített mikrofon
A P1 fejhallgató nem csak zenehallgatáshoz jön jól, hanem telefonhívásokhoz és más feladatokhoz is. Kiváló minőségű mikrofonnal van felszerelve, amely tökéletesen rögzíti a hangodat, és lehetővé teszi, hogy szabadon kommunikálj barátaiddal, kollégáiddal vagy családtagjaiddal.

Széles kompatibilitás
A fejhallgató számos eszközzel kompatibilis - zökkenőmentesen működik különböző márkájú laptopokkal, okostelefonokkal és táblagépekkel. Emellett lehetővé teszik a zene lejátszását micro SD kártyákról (2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB vagy 32 GB kapacitással). Van egy FM mód is a kényelmes rádióhallgatáshoz. A PowerLocus-szal nem kell korlátoznod magad - most úgy hallgathatod kedvenc dalaidat, ahogyan szeretnéd!

A csomag tartalma:
- Fejhallgató
- 3,5 mm-es audiokábel
- Töltőkábel
- Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p1-blackblue
Szín: Fekete-kék
Kapcsolat: Vezetékes (3,5 mm-es audiokábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: Kb. 15-20 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciaátvitel: 20 Hz - 20 000 Hz
Mikrofon: Igen
Multi Point Technológia: Igen
Lejátszás microSD kártyáról: Igen
FM rádió mód: Igen
Súly: 168 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett