Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724080661 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Edzett Üveg Xiaomi 14/13 üvegfólia


Cikkszám: PAN000606-0 | EAN/Vonalkód: 5711724080661 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Edzett Üveg Xiaomi 14/13 üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6650 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit biztosítja okostelefonod megbízható védelmét innovatív edzett védőüveggel! A termék kivételes tartósságot és karcállóságot garantál, ami lehetővé teszi, hogy készüléked hosszú ideig megőrizze makulátlan megjelenését. Ezenkívül a legújabb technológiák alkalmazásának köszönhetően kiváló védelmet nyújt az ütések és a kijelző sérülései ellen, így telefonod minden helyzetben biztonságban marad.

A legerősebb védelem:
A védőüveget Diamond Strength technológiával tervezték, ami a legmagasabb szintű védelmet biztosítja készüléked számára. Használd ki a piacon elérhető legmagasabb szintű védelmet.

Egyszerű és problémamentes telepítés a felhelyező segítségével:
A védőüveg tökéletesen illeszkedik okostelefonod kijelzőjéhez. A legmagasabb minőségű ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés hibamentes, így elkerülhetők a nem kívánt buborékok és egyenetlenségek. Ezenkívül az üveg többször is felszerelhető, így lehetséges a javítás anélkül, hogy elveszítené a ragasztóréteg minőségét.

Hosszabbítsd meg készüléked élettartamát:
A Diamond Strength Ultra-Wide Fit edzett védőüveggel meghosszabbíthatod készüléked élettartamát. Élvezd hosszabb ideig, és add tovább másoknak, amikor úgy döntesz, hogy lecseréled.

Ellenáll a szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak:
Bosszantanak az ujjlenyomatok és a szennyeződések a képernyődön? A védőüveg a megoldás számodra! A fejlett technológiának köszönhetően az üveg hatékonyan taszítja a zsírt, vizet és ujjlenyomatokat, és csökkenti a fertőtlenítő gél és kézkrém okozta szennyeződéseket. Így a kijelződ mindig tiszta, átlátszó és könnyen olvasható marad. Ne hagyd, hogy bármi is megzavarja a látványt – élvezd a ragyogó és tiszta képernyőt minden helyzetben!

Ismerd meg a legmagasabb védelmi szabványokat:
Az edzett védőüveg rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, beleértve a REACH és RoHS tanúsítványokat is, amelyek az alátámasztják a legmagasabb minőségi és ökológiai szabványokat.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Ultra-Wide Fit
- Típus: Védőüveg (üvegfólia)
- Kompatibilitás: Xiaomi 14/13

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett