Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108522939 Márka: 3mk Protection

Xiaomi 13 - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(23)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108522939 | Márka: 3mk Protection

Xiaomi 13 - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SilkyMatt Pro egy modern védőfólia, amely ütközésgátló hátlappal van ellátva, amely tesztelt hatékonysággal rendelkezik. Akár 400%-kal is megerősíti a kijelzőt, védelmet nyújtva a leggyakoribb fenyegetésekkel szemben. Amikor az okostelefon kulcsokkal vagy homokszemcsékkel érintkezik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimálisra csökkenti a képernyő repedéseinek és karcolásainak kockázatát. Használd mobilodat bármilyen környezetben és hordozd, ahogy csak szeretnéd!

Tapasztald meg ezt a finomságot
Milyen kellene legyen az ideális védőfólia? Kíméletlen a veszélyekkel és piszokkal szemben? Vagy talán diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro-val nem kell választanod a funkcionalitás és a finomság között. A fólia egyedülállóan selymes tapintású, matt felülettel rendelkezik. Az ujj olyan simán és precízen siklik rajta, mint egy üveg kijelzőn. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napfényben. A matt fólia további előnye, hogy nem látszanak rajta az ujjlenyomatok. Be kell vallanunk, hogy az ilyen védelem... tiszta élvezet.

Felejtsd el a porszemcséket
A SilkyMatt Pro választásával egy áttörő nedves felhelyezési módszert is kapsz - légbuborékok, porszemcsék, félresikerült próbálkozások és pazarolt anyagok nélkül. A fóliát egy speciális, teljesen biztonságos zselével ragasztod a képernyőre, ami a termék csomagjában található. Látni fogod, hogy az eredmény már elsőre tökéletes lesz. Nem szükséges gyakorlat vagy párás helyiség. Csak csomagold ki és ragaszd fel. Egyszerű.

Nézd, ahogy a sérülés eltűnik
Szeretnél egy tökéletesen sima és hatékony képernyővédőt használni hosszabb ideig? Válaszd a SilkyMatt Pro innovatív Self-Heal™ technológiával! A fóliának ön-gyógyító képessége van. Az apróbb sérülések és karcolások maguktól eltűnnek 24 órán belül. Okos, igaz? De ugyanakkor gazdaságos, kényelmes és teljesen környezetbarát is.

Élvezd a tiszta és sima képernyőt
Keresel olyan képernyővédőt, amely nem befolyásolja a gördülékenységet vagy a pontosságot? Védd meg a kijelződet a SilkyMatt Pro fóliával - selymes, matt felülettel, prémium oleofób bevonattal. A képernyő teljesen érzékeny lesz, miközben tökéletesen védett marad. A modern oleofób bevonatnak köszönhetően a fóliát könnyű tisztán tartani. Elfelejtheted a zsíros foltokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek elrontják a kommunikáció élményét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett