Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724012242 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Hoops Kameravédelem Samsung Galaxy A15 / A15 5G számára - fekete kerettel, üvegfólia


Cikkszám: PAN000627-0 | EAN/Vonalkód: 5711724012242 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Hoops Kameravédelem Samsung Galaxy A15 / A15 5G számára - fekete kerettel, üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5250 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Hoops Megbízható társ a fotózás kalandjaiban. Bemutatjuk a Hoops-t – egy innovatív kamera lencsevédőt mobiltelefonokhoz. Ez a pótolhatatlan kiegészítő lehetővé teszi, hogy megőrizze a fotók és videók kiváló minőségét, miközben védi készülékét a véletlen sérülésektől.

Dizájn A vékony optikai gyűrűk karc- és ütésálló üveggel vannak ellátva, és a fekete alumínium keret nem csak tökéletes védelmet nyújt a kamera lencséknek, hanem nagyszerű megjelenést is kölcsönöz a telefonjának.

Tartós védelem elesések ellen Nincs annál rosszabb, mint amikor véletlenül leejti a telefonját, ami nemcsak a képernyőt, hanem a kényes kamera lencsét is tönkreteheti. A Hoops-szal nyugodtan fellélegezhet, tudván, hogy telefonja biztonságban van a mindennapi balesetekkel szemben. Az egyedi ütésálló dizájn biztosítja a védelmet még a legváratlanabb helyzetekben is.

Professzionális fotóminőség Ne hagyja, hogy a lencsevédő befolyásolja a fotók minőségét! A Hoops úgy lett megtervezve, hogy ne zavarja a kamera működését. Lehetővé teszi az összes fotózási funkció szabad használatát, így minden gyönyörű pillanatot teljes felbontásban rögzíthet, zavartalanul.

Felejtse el a karcolásokat A mindennapi élet számos potenciális fenyegetést jelent a telefonjára. A Hoops-szal nyugodtan alhat, tudván, hogy lencséje ellenáll a karcolásoknak, kopásnak és egyéb kisebb sérüléseknek. Legyen szó akár a zsebében, akár a táskájában tartott telefonról, biztos lehet benne, hogy készüléke megfelelően védett.

Ujjlenyomat-ellenálló Semmi sem rontja el jobban a fotók esztétikáját, mint a makacs ujjlenyomatok a kamera lencséjén. A Hoops taszítja mind az olajat, mind a vizet, csökkentve az ujjlenyomatokat, szennyeződéseket és a fertőtlenítőszer- vagy kézkrémmaradványokat. Mostantól fotói még jobban fognak kinézni, nem kívánt szennyeződések nélkül.

Műszaki adatok
Sorozat: Hoops
Típus: Kameravédelem
Szín: Fekete
Anyag: Edzett üveg
Kompatibilitás: Samsung Galaxy A15 / A15 5G

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett