Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724028403 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ceramic Protection kerámia üvegfólia iPhone 15 Pro Max pozicionálóval


Cikkszám: PAN000704-0 | EAN/Vonalkód: 5711724028403 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ceramic Protection kerámia üvegfólia iPhone 15 Pro Max pozicionálóval


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass Ceramic Protection

Egy új csillag született a kijelzővédelem területén! A PanzerGlass® Ceramic Protection egy nem szokványos kijelzővédelem, amely új mércét állít a tartósság terén! Ötször erősebb, mint eddigi legszilárdabb kijelzővédőnk. Más szóval: Akár 320 g-os acélgolyót is leejthetsz 2,5 méter magasból a kijelzővédőre anélkül, hogy az megsérülne! Ráadásul csíkmentes bevonattal rendelkezik, hogy csökkentse az ujjlenyomatokat és a zsíros foltokat.

Japán Ohara üvegből készült kerámia

A kijelzővédő tanúsított japán Ohara üvegből készült kerámiából készül. Az üvegkerámia a világ egyik legkarcállóbb anyaga, beágyazott kristályokat tartalmaz, amelyek szabad szemmel láthatatlanok, megakadályozva a repedések terjedését, így olyan szintű szilárdságot nyújt, amelyet hagyományos üveg nem képes elérni. Ha mindez nem lenne elég, az Ohara nanokristályosítási technológiájának köszönhetően az üveg átlátszósága páratlan.

Szerelési kerettel

A mellékelt EasyAligner telepítése gyerekjáték (komolyan!), és hogy még könnyebb legyen, lépésről lépésre követhető utasításokat mellékeltünk, valamint QR-kódot a gyors hozzáférésért az online útmutató videónkhoz. Ne feledd: Amint felhelyezted a kijelzővédőt, soha többé nem kell félned, hogy a telefonod leesik és először a földre esik.

Tökéletes illeszkedés

A kijelzővédő Ultra-Wide Fit kialakítású, ami azt jelenti, hogy a telefonod elejét fedi, teljes rálátást biztosítva a gyönyörű képernyőre, miközben némi helyet hagy a PanzerGlass® tok számára. És a telefonod extra védelméért kombináld a kijelzővédőt és tokot a PanzerGlass® PicturePerfect vagy HoopsTM kameravédő borítással.

Műszaki adatok

Márka: PanzerGlass
Típus: Kerámia üveg
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett