Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308864 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WUMKO mágneses autós telefontartó légszellőzőre - fekete


Cikkszám: WUMKO | EAN/Vonalkód: 5907769308864 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WUMKO mágneses autós telefontartó légszellőzőre - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky WUMKO mágneses autós telefontartó légszellőzőre, kábelklipszekkel - fekete A Wozinsky WUMKO mágneses autós tartó kivételes stabilitást és biztonságot biztosít a telefonodnak vezetés közben. A beépített mágneseknek köszönhetően a készülék szilárdan tart, még egyenetlen úton is. A 360°-os elforgatható kialakítás lehetővé teszi a nézési szög egyszerű beállítását, növelve a használat kényelmét. A fogantyút egy kézzel is könnyen lehet használni, ami lehetővé teszi a vezetésre való koncentrálást, és tartóssága sok évi használatot garantál. Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WUMKO
- Tartó típusa: mágneses
- Rögzítés helye: légszellőző
- Beállítás: 360°
- Kompatibilitás: 3,5 és 6,5 hüvelyk közötti méretű telefonok
- Anyag: ABS, PC
- Fekete szín
A Wozinsky WUMKO mágneses autós tartó legfontosabb előnyei:
- Kiváló stabilitást biztosít okostelefonodnak. A tartó beépített mágnesekkel rendelkezik.
- Lehetővé teszi a nézési szög egyszerű beállítását. Ezt a 360 fokos forgó szerkezet teszi lehetővé.
- Különböző méretű okostelefonokkal kompatibilis. 3,5 és 6,5 hüvelyk közötti telefonokhoz illik.
- Jó kilátást biztosít az útra és könnyű hozzáférést a kábelekhez. A légszellőzőre szerelt tartó kábelklipszekkel is rendelkezik.
- Nagyon tartós. Magas minőségű ABS és PC anyagból készült.
Stabilitás a beépített mágneseknek köszönhetően A Wozinsky WUMKO mágneses autós tartó stabilizáló hatást biztosít okostelefonod számára a fejlett mágnesek használatával. Függetlenül az úthibáktól vagy rázkódásoktól, a telefon a helyén marad. Ez nem csak a biztonságot növeli, hanem a használati kényelmet is - figyelmed a vezetésre irányulhat, nem a telefonra. Teljesen állítható a 360 fokos forgatható kialakításnak köszönhetően A 360 fokos forgatható kialakítás lehetővé teszi a telefon szögének igény szerinti beállítását. Egyszerűen módosíthatod okostelefonod állását portréból tájképre és fordítva, ami tökéletes a GPS alkalmazás vagy zenelejátszó használatakor. Univerzális kompatibilitás A Wozinsky WUMKO mágneses tartó széles méretű telefonokkal kompatibilis: 3,5 és 6,5 hüvelyk között. Ez azt jelenti, hogy függetlenül a telefonod modelljétől, biztos lehetsz benne, hogy illeni fog ehhez a tartóhoz. Jó kilátás az útra A Wozinsky WUMKO tartó légszellőzőre történő szerelésével nem csak kiváló kilátást kapsz az útra, hanem könnyű hozzáférést is a kábelekhez. A kábelklipszek rendben tartják a kábeleket, elkerülve a zűrzavart, ami sok autós tartónál gyakori probléma. Megalapozott szerkezet magas minőségű anyagokból A fogantyú kopásálló és károsodásmentes, hosszú távú, problémamentes használatot biztosít. Tartós és megbízható kiegészítő minden autóban.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett