Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6954301109709 Márka: Orico

Orico Adapter Hub 4 az 1-ben 4x USB 3.0


Cikkszám: AH-13-GY-BP | EAN/Vonalkód: 6954301109709 | Márka: Orico

Orico Adapter Hub 4 az 1-ben 4x USB 3.0


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Növelje számítógépe képességeit. Az Orico adapter akár 4 USB portot is kínál, így akár 4 különböző eszközt is csatlakoztathat. A termék lehetővé teszi a fájlok átvitelét akár 480Mbps vagy 5Gbps sebességgel. Emellett kiemelkedik széles kompatibilitásával és robusztus, tartós kialakításával. Továbbá a kiváló minőségű alumínium ötvözet használata hatékony hőelvezetést garantál.

Fejlesztett kialakítás
Tegyen a legmagasabb minőségű kivitelezés mellett. Az adapter kiváló minőségű anyagokból készült, így nemcsak tartós, hanem nagyon kellemes tapintású is. Emellett nagyon jól néz ki. Hatékony hőelvezetéssel is rendelkezik, ami stabil és hatékony működést eredményez – ne féljen attól, hogy túlmelegszik. Az eszköz rendkívül kézreálló is – mindig magával viheti.

Gyors fájlátvitel
Nem kell többé sokáig várnia, hogy a szükséges fájlok az Ön által választott eszközre kerüljenek. A hub 3 USB 2.0 porttal van felszerelve, amelyek akár 480Mbps átviteli sebességet is biztosítanak. Emellett egy USB 3.0 port is rendelkezésre áll, amely akár 5Gbps átviteli sebességet garantál! Mostantól pillanatok alatt áthelyezheti fényképeit, videóit, dokumentumait és zenefájljait.

4 elérhető port
A laptopjának vagy számítógépének nincs elég portja? Az Orico adapter lehetővé teszi a képességei növelését! A hub akár 4 USB portot is kínál, így egyszerre 4 eszközt is csatlakoztathat hozzá. A termék kompatibilis olyan berendezésekkel, mint például számítógépes egerek, billentyűzetek, nyomtatók, USB-meghajtók, kártyaolvasók és még asztali ventilátorok is. A lehetőségek valóban széleskörűek!

Megalapozott teljesítmény
Tegyen a legmagasabb minőség mellett és élvezze a zökkenőmentes, megbízható működést. Az Orico hub egy fejlett IC chippel van felszerelve, amely gyors átvitelt és stabil kapcsolatot garantál szinte minden helyzetben. Nincs több késés és beragadt eszköz! Könnyítse meg munkáját és élvezze a nagyobb hatékonyságot.

Széles kompatibilitás
Felejtse el a kompatibilitási problémákat. Az Orico Hub zökkenőmentesen működik Windows és Mac OS rendszerekkel – nem kell további illesztőprogramok telepítésével bajlódnia! Használhatja például az eszközt USB-meghajtó, egér és billentyűzet csatlakoztatására okostelefonjához vagy táblagépéhez is. Ez még könnyebbé teszi munkáját! Megjegyzés: okostelefonjának vagy táblagépének támogatnia kell az OTG funkciót.

Márka
Orico

Név
Type-C to USB3.0 Dokkolóállomás

Modell
AH-13-GY-BP

Szín
Szürke

Bemenet
USB-C

Kimenet
USB 3.0 x1, USB 2.0 x3

Átvitel sebessége
USB 3.0: akár 5Gbps; USB 2.0: akár 480Mbps;

Anyag
Alumínium ötvözet

Méretek
88x15x7.5mm

Kábel hossza
150mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett