Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876217052 Márka: UGREEN

Ugreen CM662 USB 3.0 switch 2-in-4 switch + 2x USB-A kábel - fekete


Cikkszám: 15705-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876217052 | Márka: UGREEN

Ugreen CM662 USB 3.0 switch 2-in-4 switch + 2x USB-A kábel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen CM662 USB 3.0 2-in-4 switch + 2x USB-A kábel - fekete Az Ugreen CM662 USB 3.0 switch egy megbízható eszköz, amely lehetővé teszi az egyszerű és gyors adatcserét két számítógép között, miközben magas teljesítményt és kompatibilitást biztosít számos eszközzel. Az akár 5 Gb/s sebességű gyors adatátvitel lehetővé teszi a fájlok azonnali másolását és megosztását. A ház gombjának és a távirányítónak köszönhető egyszerű kezelhetőség intuitívvá teszi a kapcsolatkezelést. Az operációs rendszerekkel való széleskörű kompatibilitás és a Plug & Play funkció révén az eszköz azonnal használatra kész csatlakozás után, további illesztőprogram telepítése nélkül.

Az Ugreen CM662 switch legfontosabb előnyei:
- Azonnali hozzáférést biztosít a fájlokhoz és hatékony munkát a nagy igényű eszközökkel. Akár 5 Gb/s sebességű gyors adatátvétele büszkélkedhet.
- Könnyíti a hívások kezelését felesleges komplikációk nélkül. Egyszerűen használható a gomb és a távirányító segítségével.
- Lehetővé teszi perifériás eszközök széles körének csatlakoztatását. Széleskörű kompatibilitása van az USB-A és USB-C portokkal.
- Nincs szükség semmilyen driver telepítésére a működéséhez - a Plug & Play funkció és az operációs rendszerekkel való széleskörű kompatibilitás révén.
- Tökéletesen illeszkedik a modern munkaterekbe. Elegáns fekete dizájnnal rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: CM662
- Csatlakozó típus:
- 3 x USB-A (aljzat)
- USB-C (aljzat)
- USB szabvány: 3.0
- Adatátviteli sebesség: akár 5 Gb/s
- Anyag: műanyag
- Fekete szín

A csomag tartalma:
- 1x Ugreen CM662 switch
- 1x távirányító
- 2x USB-A kábel (1,5 m)

Gyors adatátvitel Az Ugreen CM662 switch akár 5 Gb/s adatátviteli sebességet kínál. Lehetővé teszi nagy fájlok gyors másolását, ami elengedhetetlen például nagy felbontású fotókkal és videókkal vagy nagy adatállományokkal való munka esetén. A sebesség biztosítja a zavartalan működést és kiküszöböli az adatátvitel okozta leállásokat.

Kontroll az ujjhegyeden A ház gombjának és a távirányítónak köszönhetően az Ugreen CM662 switch használata intuitívabb. Könnyedén válthat a számítógépek között, maximalizálva ezzel a munkahatékonyságát. Ez a funkció kényelmet nyújt és időt takarít meg, különösen összetett munkakörnyezetekben.

Univerzális csatlakozások Három USB-A portjával és egy USB-C portjával az Ugreen CM662 switch sokoldalú csatlakoztatási lehetőségeket kínál. Lehetővé teszi a perifériák gyors és egyszerű megosztását két számítógép között. Ideális eszköz multitasking környezetekben, ahol hardverkezelési rugalmasságra van szükség.

Széles rendszer-kompatibilitás Az CM662 switch széles kompatibilitása az operációs rendszerekkel, például a Windows, Linux és Mac rendszerekkel, garantálja a zökkenőmentes integrációt számos munkakörnyezetben. A Plug & Play tovább egyszerűsíti a beállítási folyamatot azáltal, hogy nincs szükség további illesztőprogramok telepítésére.

Stílus és funkcionalitás egyben Az Ugreen CM662 switch nemcsak egyedi funkcionalitásával, hanem olyan dizájnnal is kitűnik, amely tökéletesen illik a modern munkaterek esztétikájába. Összekapcsolja a technológiát és a megjelenést, biztosítva nemcsak a hatékonyságot, hanem az eleganciát is bármilyen térben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett