Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470562798 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA T305 Gaming TWS fülhallgató (Pink)


Cikkszám: T305 Pink | EAN/Vonalkód: 6972470562798 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA T305 Gaming TWS fülhallgató (Pink)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kényelmes és megbízható TWS fülhallgatót keresel, amely kiváló hangminőséget biztosít? Válaszd az ONIKUMA T305-öt! Ezek a fülhallgatók nem csak egyedi dizájnjukkal és hosszú működési idejükkel tűnnek ki, hanem fantasztikus hangzással és modern Bluetooth 5.3 kapcsolattal is rendelkeznek. Élvezd a kényelmet és fedezd fel kedvenc dalaidat újra!

Egyedi dizájn

A T305 fülhallgatók könnyűek, kényelmesek és kellemes tapintásúak. Tökéletesen illeszkednek a fülekbe és nem esnek ki még sok mozgás esetén sem. Továbbá, a hozzájuk tervezett töltőtok praktikus és kompakt, így mindig magaddal viheted őket. Könnyedén elférnek a hátizsákodban vagy a zsebedben! További előnye a stílusos áttetsző záródás, amely nem csak jól néz ki, hanem lehetővé teszi a töltöttségi szint kényelmes ellenőrzését is - nem kell minden alkalommal kinyitnod.

Kényelmes érintésvezérlés

Élvezd a fülhallgató legfontosabb funkcióinak kényelmes elérését. Az ONIKUMA T305 praktikus érintőpanelokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a dalok átugrását, a lejátszás szüneteltetését és folytatását, a bejövő telefonhívások kezelését, a hangerő szabályozását, valamint a hangasszisztens aktiválását, többek között. Többé nem kell minden alkalommal a telefonodért nyúlnod - most minden, amire szükséged van, karnyújtásnyira van.

Hosszú működési idő

Az ONIKUMA T305 fülhallgatók tökéletesek otthonra, munkához és utazáshoz. Kiemelkednek hosszú működési idejükkel, így nem kell őket túl gyakran töltened. Teljesen feltöltve körülbelül 4 órán át játszhatod a zenét vagy 5 órán át telefonálhatsz. A töltésük nem tart sokáig - körülbelül 2 óra elegendő. Ráadásul a fülhallgatók és a tok összesített működési ideje eléri a 15 órát.

Nagyszerű hangminőség

Tapasztald meg, mennyire fantasztikusan szólhatnak kedvenc dalaid. A T305 fülhallgatók lehetővé teszik a kiváló hangminőség élvezetét - a mély basszusok, a tiszta középtartomány és a fület gyönyörködtető magas hangok biztosan elbűvölnek. Ez tökéletes választás bármely zenekedvelő számára!

Bluetooth 5.3

Az ONIKUMA T305 segítségével a kapcsolat problémái csupán kellemetlen emlékké válnak. A fülhallgatók támogatják a Bluetooth 5.3 technológiát, így szinte bármilyen körülmények között stabil, gyors és megbízható kapcsolatot biztosítanak. Felejtsd el az interferenciákat, késéseket és akadozásokat! Mostantól semmi sem állhat az utadba, amikor kedvenc dalaidat hallgatod, játszol vagy TV sorozatokat nézel.

Gyártó: ONIKUMA
Modell: T305
Szín: Pink
Bluetooth: 5.3
Hatótáv: Akár 10 m
Audio kódexek: SBC, AAC
Zenelejátszási idő: Kb. 4 óra
Beszélgetési idő: Kb. 5 óra
Fülhallgató töltési idő: Kb. 2 óra
Tok töltési ideje: Kb. 2 óra
Méretek: 62 x 35 x 31.6 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett